marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Na vidiku Nokia 311, nov mobilnik serije 40

Deli z ostalimi

23.05.2012
Objavil: Janez Lukan

Kot kaže Nokia še ne bo opustila svoje mobilne podlage Symbian S40, kajti na spletu so se pojavile slike novega modela, s prav tako "posodobljenim" vmesnikom. Tako imenovano Nokio 311 naj bi poganjal najbolj uporabljen OS na svetu, kateri je prisoten že pri stotine miljonih Nokiinih nizkocenovnih telefonih. Očitno se Pri Nokii ne bodo oklepali le platforme Windows phone.

Pricurljanim fotografijam so dodana tudi preprosta navodila za uporabo tega novega vmesnika S40, ki je optimiziran uporabi na dotik. V preprostih navodilih je prikazan vmesnik podoben Nokii N9 in njenimi gestami premikanja po zaslonih. Po slikah je vidno tudi to, da ima Nokia 311 vgrajeno večtočkovno dotikanje (multitouch) in polje za obvestila, kot smo ga vajeni pri Androidu.

Nokia 311 bo verjetno dostopna po nizki ceni, imela pa naj bi 3,2 megatočkovno kamero. Če bo 311 želela zvabiti kupce na svojo stran in konkurirati ostalim dobro znanim OS-om, bo morala imeti zelo nizko prodajno ceno.

Slike povzete po strani mynokiablog.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki