marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Na vidiku Nokia 311, nov mobilnik serije 40

Deli z ostalimi

23.05.2012
Objavil: Janez Lukan

Kot kaže Nokia še ne bo opustila svoje mobilne podlage Symbian S40, kajti na spletu so se pojavile slike novega modela, s prav tako "posodobljenim" vmesnikom. Tako imenovano Nokio 311 naj bi poganjal najbolj uporabljen OS na svetu, kateri je prisoten že pri stotine miljonih Nokiinih nizkocenovnih telefonih. Očitno se Pri Nokii ne bodo oklepali le platforme Windows phone.

Pricurljanim fotografijam so dodana tudi preprosta navodila za uporabo tega novega vmesnika S40, ki je optimiziran uporabi na dotik. V preprostih navodilih je prikazan vmesnik podoben Nokii N9 in njenimi gestami premikanja po zaslonih. Po slikah je vidno tudi to, da ima Nokia 311 vgrajeno večtočkovno dotikanje (multitouch) in polje za obvestila, kot smo ga vajeni pri Androidu.

Nokia 311 bo verjetno dostopna po nizki ceni, imela pa naj bi 3,2 megatočkovno kamero. Če bo 311 želela zvabiti kupce na svojo stran in konkurirati ostalim dobro znanim OS-om, bo morala imeti zelo nizko prodajno ceno.

Slike povzete po strani mynokiablog.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki