marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Na vidiku Nokia 311, nov mobilnik serije 40

Deli z ostalimi

23.05.2012
Objavil: Janez Lukan

Kot kaže Nokia še ne bo opustila svoje mobilne podlage Symbian S40, kajti na spletu so se pojavile slike novega modela, s prav tako "posodobljenim" vmesnikom. Tako imenovano Nokio 311 naj bi poganjal najbolj uporabljen OS na svetu, kateri je prisoten že pri stotine miljonih Nokiinih nizkocenovnih telefonih. Očitno se Pri Nokii ne bodo oklepali le platforme Windows phone.

Pricurljanim fotografijam so dodana tudi preprosta navodila za uporabo tega novega vmesnika S40, ki je optimiziran uporabi na dotik. V preprostih navodilih je prikazan vmesnik podoben Nokii N9 in njenimi gestami premikanja po zaslonih. Po slikah je vidno tudi to, da ima Nokia 311 vgrajeno večtočkovno dotikanje (multitouch) in polje za obvestila, kot smo ga vajeni pri Androidu.

Nokia 311 bo verjetno dostopna po nizki ceni, imela pa naj bi 3,2 megatočkovno kamero. Če bo 311 želela zvabiti kupce na svojo stran in konkurirati ostalim dobro znanim OS-om, bo morala imeti zelo nizko prodajno ceno.

Slike povzete po strani mynokiablog.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki