marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Na Kitajskem raste prodaja Xiaomi naprav

Deli z ostalimi

03.06.2016
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je po novem zopet vodilni v prodaji mobilnikov na Kitajskem, ki je pravzaprav največji trg na svetu. Xiaomi je v aprilu dosegel kar 26 % tržni delež. Raziskavo je opravilo lokalno raziskovalno podjetje, izsledke pa je predstavil predsednik Xiaomija, Lei Jun.

Na drugo mesto se je povzpel pri proizvajalec Honor, ki je dosegel 15,7 % tržni delež (skupaj z lastnikom Huaweijem so dosegli 23,7 %), tretje mesto pripada novincu na trgu mobilnih telefonov LeEcu (delujejo malo več kot leto dni) z 10,5 %.

Apple je dosegel 8,2 % tržni delež, Meizu 7%, 360 4,5 %, Samsung pa presenetljivo le 3,2 %. Vsi ostali prisotni proizvajalci so dosegli 17,1 % tržni delež.

Čeprav je dosežek Xiaomija precej dober, pa si velja zapomniti, da gre pri teh številkah za zgolj eno mesečno prodajo, tako da se lahko stvari kaj hitro obrnejo v drugo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki