marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Myspace Mobile sedaj na voljo Sprinotvim uporabnikom


10.04.2008
Objavil: Dejan Barbulovič

Myspace in Sprint sta danes oznanila prihod Myspace Mobile na vse Sprit-ove mobilnike, ki podpirajo dostop na splet. Brezplačen dostop do Myspace Mobile imajo vsi Sprint-ovi naročniki podatkovnih paketov in s tem hitro dostopajo do vseh vsebin Myspace-a na mobilnih aparatih.

Myspace omogoča Sprint-ovim uporabnikom tudi dostop do urejanja njihovih Myspace profilov, pregleda in dodajanja prijateljev, objavo blogov in člankov in sprejemanje ter pošiljanje Myspace sporočil.

To oznanilo pa pomeni uraden prihod Myspace Mobile za vse uporabnike mobilnih aparatov, ki omogočajo dostop na splet. Spletna stran se nahaja na naslovu http://m.myspace.com. Nova verzija Myspace Mobile vsebuje zelo bogat grafični design, prav tako pa tudi prenovljen e poštni vmesnik ter veliko drugih novosti.

Sprint-ovi uporabniki pa bodo zelo lahko dostopali do svojega Myspace profila in sicer se bo potrebno v spletnem brskalniku na mobilnem aparatu povezati na sporočanje in izbrati Myspace link in že bodo na svojem profilu.

Sprint-ovi uporabniki bodo tako imeli v razširjenem dostopu sledeče možnosti:

  • Branje, odgovarjanje in sestavljanje elektronske pošte
  • Pregled slikovnih albumov
  • Pregled prijateljev
  • Iskanje prijateljev
  • Objavljanje prispevkov in blogov
  • fotografije
    komentarji
    Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

    Da
    Ne, imam nastavljeno angleščino
    Ne, imam nastavljen drug jezik
    Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
    Ne vem

    obveščanje

    Prijava na elektronske novice:

    e-pošta:

    več članki