marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Chargepod za polnenje šest naprav hkrati

Deli z ostalimi

31.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Cellpod je predstavgil zanimivo rešitev za polnenje mobilnih naprav z imenom Chargepod. Naprava pravzaprav ni nič drugega kot polnilec za polnenje več mobilnih naprav hkrati.

Chargepod tako omogoča, da hkrati napolnete do šest naprav, od mobilnikov, dlančnikov in brezžičnih slušalk pa vse do ostale zabavne elektronike. Vse kar je potrebno narediti je, da izberete nastavek za polnenje vaše naprave, vse ostale napajalnike, ki jih uporabljate pa lahko preprosto shranite.

Chargepod je majhen, lahek in prenosen, omogoča pa uporabo le enega polnilnika namesto večih, deluje pa z večino mobilnih naprav na trgu. Ko na polnilec priklopimo napravo se na njem prikaže modra lučka, ki nam pove, da se naprava polni. Kdaj bo omenjeni polnilec moč kupiti pri nas pa trenutno še ni znano.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki