marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Izvršni direktor Motorole odstopa

Deli z ostalimi

18.12.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Izvršni direktor Motorole, g. Zander odstopa pod svojimi pogoji in na koncu zadnje četrtine leta, ko naj bi Motorola prvič zabeležila dobiček, kar naj bi bil tudi najbolj ustrezen čas za najavo odstopa. Zamenjal ga bo organizacijski direktor Greg Brown.

Znano je, da Motoroli ne gre najbolje, saj niso izdali vročega izdelka že nekaj časa, a vendar še ni kazalo, da je tako slabo stanje. Očitno mobilno industrijo zajema val odstopov izvršnih direktorjev, razen v firmah, ki so imele dobiček, kot so ATT, Samsung in HTC.

Bodoči izvršni direktor Motorole, Greg Brown, načrtuje z majhnim dobičkom tekoče četrtine Motorolo potegniti iz dremeža. Vendar pa analitiki trdijo, da bodočega izvršnega direktorja čaka veliko dela, preden bo Motorola zopet videla dolgotrajen in stabilen dobiček. Torej bo Greg Brown poleg trdega dela in sposobnosti potreboval tudi malo sreče.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki