marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Motorola veliko svojih mobilnikov ne bo posodobila na ICS

Deli z ostalimi

30.05.2012
Objavil: Janez Lukan

V enem od zadnjih blogov Motorole je bilo zapisano, da podjetje kar nekaj svojih mobilnikov ne bo nadgradilo na ICS. Različica 4.0 je izšla za nekatere naprave, vendar ne za vse. '' Z zadnjo verzijo Androida želimo izboljšati svoje naprave. Če ugotovimo, da to ni mogoče, potem te nadgradnje za to določeno napravo ne bo,'' pravijo pri Motoroli.

Nadgradnja mora izboljšati napravo

Motorola bo posodobila le svoje najzmogljivejše naprave, vključno s tablicami Motorol Xoom, Xoom 2 in Xoom Media Edition, Motorolo Razr in Razr Maxx.
Motorola Defy plus, Defy Mini, Motoluxe in Milestone 2 pa bojo vsi ostali na različici 2.3 Gingerbread. Pri vseh, ki jim Motorola ne bo omogočila posodobitev za njihov mobilnik, bo to vsekakor pustilo grenak prioukus.

Če vas zanima spisek vseh naprav ki bodo prejele ICS, tega lahko najdete na Motorolinen blogu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki