marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Legenda se vrača, vendar samo za korejski trg

Deli z ostalimi

14.03.2007
Objavil: Marko Likar

Motorola je nedavno najavila StarTACIII, ki je moderna izvedenka legendarnega StarTAC preklopnika, ki je v svojem času veljal kot revolucija v mobilni tehnologiji in oblikovanju. Motorola želi obudit legendo, zakaj samo za korejski trg pa ni jasno.

Motorola StarTACIII ohranja klasične linije, ki so odlikovale original in mu kmalu prinesle naziv klasičnega mobilnika. Novinka bo prepoznavna po črnem ohišju, ki je odporen na praske, preklopnem mehanizmu, ki je izdelan po vzoru predhodnice ter seveda po prepoznavnem StarTAC zvoku ob odpiranju pokrova.

StarTACIII ima 240 x 320 pik velik prikazovalnik, ki je zmožen prikazati do 256 tisoč barv, vgrajen GPS prejemnik, vgrajen slovar, ter MP3 predvajalnik. Mobilnik bo na trg prišel v začetku marca in bo stal približno 260 €.

Specifikacije:

• 89 x 48,5 x 19,6 milimetra
• 92 gramov
• TFT (240 x 320), do 256.000 barv
• GPS
• Mobilni slovar
• Do 160 minut časa pogovora
• Do 300 ur v pripravljenosti

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki