marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Motorola pripravlja RAZR 3?

Deli z ostalimi

23.09.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Motorola polaga veliko upov na njihov novi supertelefon z tovarniško oznako Alexander oz. ZN12, vendar to jih ni ustavilo k pogledu na prejšnje uspehe. Takoj so pomislili: "Svet potrebuje nov RAZR".

Nekako smo upali, da bo prvi RAZR, ki je bil roko na srce dokaj simpatičen na pogled a izredno beden po funkcijah ostal nekje v spominu, kot soliden mobilnik. Posebej, ker naslednik RAZR 2 ni požel nekega norega zanimanja.

Ampak ne! Motorola hoče več in novi RAZR 3 je že na poti. Na prodajne police bo prišel v začetku naslednjega leta, pod kodnim imenom "Ruby".

Pričakujte nekaj s smislu zaslona občutljivega na dotik, 3.2MP+ kamero, HSDPA in pa novo kovinsko ohišje. Sodeč po internetnih govoricah bo mobilnik poganjal operacijski sistem Symbian UIQ 3.3. OS bodo pri Motoroli malo dodelali, da se bo vmesnik lepo zlil skupaj z ostalimi mobilniki iz te serije.

Pri Motoroli so kot kaže pozabili kaj uporabniki resnično hočemo v mobilniku, po uspehu RAZR, ki nas nekako ni prevzel upamo, na noviteto podobno, kot je bila včasih Motorola StarTAC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki