marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Posebna izdaja Motorole PEBL za oskarje

Deli z ostalimi

27.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Motoroli so za 78. podelitev oskarjev predstavili eksluzivno posebno izdajo mobilnika Motorola PEBL. Mobilnik pa ni namenjen navadnim smrtnikom, ampak izključno igralski smetani v Hollywoodu. No, edino če poznate kakšnega igralca ali igralko, drugače pa lahko še naprej sanjate.

Telefon bo na voljo v posebni sivi barvi, okrašen z dragimi kamni. Dobili ga bodo v posebni škatli, ki spominja na filmske vstopnice iz 60-ih let. Na škatli bo napisana tudi kategorija in ime filma, za katero je bil igralec nominiran. Vse to pa še ni bilo dovolj Motoroli. V škatlo so dodali še modrozobo slušalko H700 in tri mesece brezplačne uporabe storitev operaterja T-Mobile USA.

PEBL je eleganten mobilnik z veliko funkcijami. Standarne funkcije vključujejo snemanje in predvajanje video posnetkov, vgrajena je digitalna VGA kamera, podpira glasovne funkcije, ima barvni zaslon, prikaz slike kličočega, itd.

Motorola pa je s tem popolnim darilom presenetila nominirance z nostalgijo na 78. podelitvijo oskarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki