marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Posebna izdaja Motorole PEBL za oskarje

Deli z ostalimi

27.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Motoroli so za 78. podelitev oskarjev predstavili eksluzivno posebno izdajo mobilnika Motorola PEBL. Mobilnik pa ni namenjen navadnim smrtnikom, ampak izključno igralski smetani v Hollywoodu. No, edino če poznate kakšnega igralca ali igralko, drugače pa lahko še naprej sanjate.

Telefon bo na voljo v posebni sivi barvi, okrašen z dragimi kamni. Dobili ga bodo v posebni škatli, ki spominja na filmske vstopnice iz 60-ih let. Na škatli bo napisana tudi kategorija in ime filma, za katero je bil igralec nominiran. Vse to pa še ni bilo dovolj Motoroli. V škatlo so dodali še modrozobo slušalko H700 in tri mesece brezplačne uporabe storitev operaterja T-Mobile USA.

PEBL je eleganten mobilnik z veliko funkcijami. Standarne funkcije vključujejo snemanje in predvajanje video posnetkov, vgrajena je digitalna VGA kamera, podpira glasovne funkcije, ima barvni zaslon, prikaz slike kličočega, itd.

Motorola pa je s tem popolnim darilom presenetila nominirance z nostalgijo na 78. podelitvijo oskarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki