marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

članki

Motorola Z10 – "banana" številka 2

Deli z ostalimi

26.09.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Razne govorice o naslednici Motorole Z8, so se izkazale za resnične, ko je britanski operater O2 po nesreči ali pa hote predhodno napovedal Motorolo Z10.

Ta aparat s polnim imenom Motorola MOTORIZR Z10 je prav tako kot Z8 pameten telefon z Motorolino ergonomično drsno obliko. To pomeni, da ima mobilnik vgrajen drsni mehanizem, ki zaradi boljšega prileganja obliki dlani, ukrivi aparat. V tem položaju je mobilnik podoben banani in tako se je že Motorole Z8 prijel vzdevek »Banana«, česar se bo zagotovo tudi Z10 stežka izognila.

MOTORIZR Z10 ima 2,2 palčni zaslon ločljivosti QVGA (240 × 320 slikovnih pik) s prikazom 16 milijonov barv in stekleno zaščito, odporno proti praskam. Velik korak naprej v primerjavi z Z8 je vgrajen fotoaparat, ki zajema slike ločljivosti 3,2 milijona slikovnih pik, ima vgrajeno samodejno ostrenje in LED diodo za pomoč pri slikanju v slabših svetlobnih pogojih. Zajemal naj bi tudi video-posnetke QVGA ločljivosti s hitrostjo 30-ih sličic na sekundo.

Še posebej dobro je Motorola Z10 opremljena glede povezljivosti v omrežja, saj podpira štiripasovni GPRS, EDGE in pa dvopasovni HSDPA. Operacijski sistem je identičen tistemu v Z8, torej Symbian UIQ 3.1.

Po predvidevanjih bo MOTORIZR Z10 naprodaj od decembra 2007 po ceni 400 evrov brez davka.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki