marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Tanka Motorola MOTOROKR E6 PDA kmalu na voljo

Deli z ostalimi

19.12.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pripravljena na začetek prodaje super tankega PDA telefona, MOTOROKR E6, ki združuje tanek dizajn z dobrim glasbenim predvajalnikom in poslovnimi funkcijami.

E6 je zagotovo eden izmed najtanjših dlančniških (PDA) mobilnikov, ki smo jih videli, saj je debel zgolj 14,5 mm. Razvili so ga kot zabavni telefon za profesionalno uporabo, z dodeljenimi funkcijami glasbenih predvajalnikov (predvaja MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB in AMR-WB datoteke). Omogoča tudi poslušanje FM radia, lahko tudi preko stereo bluetooth slušalk in ima navaden vhod za slušalke. Vgrajen je 2 MP fotoaparat z 8-kratno digitalno povečavo, funkcijo makro posnetkov in snemanjem ter predvajanjem. Vse to je stisnjeno v tanko ohišje telefona.

PDA telefon z na dotik občutljivim zaslonom podpira tudi HTML internetni brskalnik, e-pošto, bralnik vizitk ter bralnik dokumentov, ki bere tudi Word, PowerPoint Excel in PDF dokumente.

Notranji spomin je, po specifikacijah sodeč, velik 8 MB, mobilnik pa ima možnost razširitve spomina do 2 GB s spominskimi karticami. Omogočena je tudi USB 2.0 povezava za enostavno sinhronizacijo z računalnikom.

Prodaja naj bi se začela še ta mesec, vprašanje pa je, kdaj bo MOTOROKR E6 na voljo v Sloveniji.

Za več informacij obiščite http://www.motorola.com ali http://www.hellomoto.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki