marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Tanka Motorola MOTOROKR E6 PDA kmalu na voljo

Deli z ostalimi

19.12.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pripravljena na začetek prodaje super tankega PDA telefona, MOTOROKR E6, ki združuje tanek dizajn z dobrim glasbenim predvajalnikom in poslovnimi funkcijami.

E6 je zagotovo eden izmed najtanjših dlančniških (PDA) mobilnikov, ki smo jih videli, saj je debel zgolj 14,5 mm. Razvili so ga kot zabavni telefon za profesionalno uporabo, z dodeljenimi funkcijami glasbenih predvajalnikov (predvaja MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB in AMR-WB datoteke). Omogoča tudi poslušanje FM radia, lahko tudi preko stereo bluetooth slušalk in ima navaden vhod za slušalke. Vgrajen je 2 MP fotoaparat z 8-kratno digitalno povečavo, funkcijo makro posnetkov in snemanjem ter predvajanjem. Vse to je stisnjeno v tanko ohišje telefona.

PDA telefon z na dotik občutljivim zaslonom podpira tudi HTML internetni brskalnik, e-pošto, bralnik vizitk ter bralnik dokumentov, ki bere tudi Word, PowerPoint Excel in PDF dokumente.

Notranji spomin je, po specifikacijah sodeč, velik 8 MB, mobilnik pa ima možnost razširitve spomina do 2 GB s spominskimi karticami. Omogočena je tudi USB 2.0 povezava za enostavno sinhronizacijo z računalnikom.

Prodaja naj bi se začela še ta mesec, vprašanje pa je, kdaj bo MOTOROKR E6 na voljo v Sloveniji.

Za več informacij obiščite http://www.motorola.com ali http://www.hellomoto.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki