marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Tanka Motorola MOTOROKR E6 PDA kmalu na voljo

Deli z ostalimi

19.12.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pripravljena na začetek prodaje super tankega PDA telefona, MOTOROKR E6, ki združuje tanek dizajn z dobrim glasbenim predvajalnikom in poslovnimi funkcijami.

E6 je zagotovo eden izmed najtanjših dlančniških (PDA) mobilnikov, ki smo jih videli, saj je debel zgolj 14,5 mm. Razvili so ga kot zabavni telefon za profesionalno uporabo, z dodeljenimi funkcijami glasbenih predvajalnikov (predvaja MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB in AMR-WB datoteke). Omogoča tudi poslušanje FM radia, lahko tudi preko stereo bluetooth slušalk in ima navaden vhod za slušalke. Vgrajen je 2 MP fotoaparat z 8-kratno digitalno povečavo, funkcijo makro posnetkov in snemanjem ter predvajanjem. Vse to je stisnjeno v tanko ohišje telefona.

PDA telefon z na dotik občutljivim zaslonom podpira tudi HTML internetni brskalnik, e-pošto, bralnik vizitk ter bralnik dokumentov, ki bere tudi Word, PowerPoint Excel in PDF dokumente.

Notranji spomin je, po specifikacijah sodeč, velik 8 MB, mobilnik pa ima možnost razširitve spomina do 2 GB s spominskimi karticami. Omogočena je tudi USB 2.0 povezava za enostavno sinhronizacijo z računalnikom.

Prodaja naj bi se začela še ta mesec, vprašanje pa je, kdaj bo MOTOROKR E6 na voljo v Sloveniji.

Za več informacij obiščite http://www.motorola.com ali http://www.hellomoto.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki