marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Družba Mobitel in Planet 9 nagrajujeta 100.000 registriranega uporabnika na spletnem Planetu

Deli z ostalimi

22.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Skoraj letno dni je minilo odkar je Mobitelovim uporabnikom GSM/UMTS na voljo prenovljen multimedijski portal Planet, katerega glavni prednosti sta vizualna in vsebinska usklajenost z mobilnim Planetom ter popolna podpora vseh osebnih nastavitev na mobilnem portalu Planet.

Na spletnem portalu Planet smo v teh dneh zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel mobilnik UMTS Nokia N70 (glej slike spodaj).

Spletni portal Planet, www.planet.si, predstavlja popolno podporo vseh osebnih nastavitev na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Spletni portal Planet omogoča tudi registracijo z mobilno številko uporabnika in geslom, s čimer lahko uporabniki dostopajo do osebnih in personaliziranih vsebin in storitev, kot so e-pošta, Krneki, MMS, Uvertura, Dobiva se in podobno, prilagojenih izbranemu mobilniku uporabnika.

V Mobitelu in Planetu smo v manj kot letu dni, odkar je spletni portal prenovljen, zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel enega najbolj sodobnih in priljubljenih mobilnikov UMTS - Nokia N70, ki sta ga podelili družbi Mobitel in Planet 9. Nagrajenec Beno Gregorec s Ptuja je ob tej priložnosti povedal: »Spletni Planet uporabljam občasno, čeprav moram priznati, da zadnje čase vedno več. Njegova največja prednost se mi zdi hiter dostop do športnih in aktualnih novic. Na spletni Planet sem se registriral povsem spontano. Ko sem se registriral se mi je pojavila ikona in obvestilo, da sem 100.000 uporabnik. Bil sem zelo presenečen in seveda zelo vesel. « Več o tem si lahko preberete na spletnem portalu Planet, kjer je objavljen tudi intervju z nagrajencem.

Uporabniki Mobitelovega mobilnega in spletnega portala Planet lahko od 21. marca 2005 obiskujejo temeljito prenovljen in nadgrajen portal. Uporabnikom so na voljo informativno-zabavne vsebine, storitve in uporabne ter zanimive informacije v obliki teksta, slike in videa. Uporabniki so številne funkcionalne, vsebinske in vizualne spremembe na obeh portalih dobro sprejeli, saj mobilni Planet uporablja že več kot 60 % Mobitelovih uporabnikov GSM/UMTS, kar je eden največjih deležev uporabe multimedijskega portala tudi v svetovnem merilu.

Nekaj statističnih podatkov
Skupno število Mobitelovih uporabnikov na dan 01. 01. 2006 znaša 1.365.397. Od tega je 707.340 naročnikov Mobitel GSM/UMTS, 568.393 Mobiuporabnikov. Konec leta je Planet obiskalo že 789.975 različnih uporabnikov Mobitel GSM/UMTS, kar je za 27 % več kot pred letom dni. Mobitel UMTS uporablja že več 38.000 naročnikov, paketni prenos GPRS pa uporablja že tretjina Mobitelovih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki