marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Družba Mobitel in Planet 9 nagrajujeta 100.000 registriranega uporabnika na spletnem Planetu

Deli z ostalimi

22.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Skoraj letno dni je minilo odkar je Mobitelovim uporabnikom GSM/UMTS na voljo prenovljen multimedijski portal Planet, katerega glavni prednosti sta vizualna in vsebinska usklajenost z mobilnim Planetom ter popolna podpora vseh osebnih nastavitev na mobilnem portalu Planet.

Na spletnem portalu Planet smo v teh dneh zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel mobilnik UMTS Nokia N70 (glej slike spodaj).

Spletni portal Planet, www.planet.si, predstavlja popolno podporo vseh osebnih nastavitev na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Spletni portal Planet omogoča tudi registracijo z mobilno številko uporabnika in geslom, s čimer lahko uporabniki dostopajo do osebnih in personaliziranih vsebin in storitev, kot so e-pošta, Krneki, MMS, Uvertura, Dobiva se in podobno, prilagojenih izbranemu mobilniku uporabnika.

V Mobitelu in Planetu smo v manj kot letu dni, odkar je spletni portal prenovljen, zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel enega najbolj sodobnih in priljubljenih mobilnikov UMTS - Nokia N70, ki sta ga podelili družbi Mobitel in Planet 9. Nagrajenec Beno Gregorec s Ptuja je ob tej priložnosti povedal: »Spletni Planet uporabljam občasno, čeprav moram priznati, da zadnje čase vedno več. Njegova največja prednost se mi zdi hiter dostop do športnih in aktualnih novic. Na spletni Planet sem se registriral povsem spontano. Ko sem se registriral se mi je pojavila ikona in obvestilo, da sem 100.000 uporabnik. Bil sem zelo presenečen in seveda zelo vesel. « Več o tem si lahko preberete na spletnem portalu Planet, kjer je objavljen tudi intervju z nagrajencem.

Uporabniki Mobitelovega mobilnega in spletnega portala Planet lahko od 21. marca 2005 obiskujejo temeljito prenovljen in nadgrajen portal. Uporabnikom so na voljo informativno-zabavne vsebine, storitve in uporabne ter zanimive informacije v obliki teksta, slike in videa. Uporabniki so številne funkcionalne, vsebinske in vizualne spremembe na obeh portalih dobro sprejeli, saj mobilni Planet uporablja že več kot 60 % Mobitelovih uporabnikov GSM/UMTS, kar je eden največjih deležev uporabe multimedijskega portala tudi v svetovnem merilu.

Nekaj statističnih podatkov
Skupno število Mobitelovih uporabnikov na dan 01. 01. 2006 znaša 1.365.397. Od tega je 707.340 naročnikov Mobitel GSM/UMTS, 568.393 Mobiuporabnikov. Konec leta je Planet obiskalo že 789.975 različnih uporabnikov Mobitel GSM/UMTS, kar je za 27 % več kot pred letom dni. Mobitel UMTS uporablja že več 38.000 naročnikov, paketni prenos GPRS pa uporablja že tretjina Mobitelovih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki