marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Družba Mobitel in Planet 9 nagrajujeta 100.000 registriranega uporabnika na spletnem Planetu


22.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Skoraj letno dni je minilo odkar je Mobitelovim uporabnikom GSM/UMTS na voljo prenovljen multimedijski portal Planet, katerega glavni prednosti sta vizualna in vsebinska usklajenost z mobilnim Planetom ter popolna podpora vseh osebnih nastavitev na mobilnem portalu Planet.

Na spletnem portalu Planet smo v teh dneh zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel mobilnik UMTS Nokia N70 (glej slike spodaj).

Spletni portal Planet, www.planet.si, predstavlja popolno podporo vseh osebnih nastavitev na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Spletni portal Planet omogoča tudi registracijo z mobilno številko uporabnika in geslom, s čimer lahko uporabniki dostopajo do osebnih in personaliziranih vsebin in storitev, kot so e-pošta, Krneki, MMS, Uvertura, Dobiva se in podobno, prilagojenih izbranemu mobilniku uporabnika.

V Mobitelu in Planetu smo v manj kot letu dni, odkar je spletni portal prenovljen, zabeležili jubilejnega 100.000 registriranega uporabnika, ki je ob tej priložnosti prejel enega najbolj sodobnih in priljubljenih mobilnikov UMTS - Nokia N70, ki sta ga podelili družbi Mobitel in Planet 9. Nagrajenec Beno Gregorec s Ptuja je ob tej priložnosti povedal: »Spletni Planet uporabljam občasno, čeprav moram priznati, da zadnje čase vedno več. Njegova največja prednost se mi zdi hiter dostop do športnih in aktualnih novic. Na spletni Planet sem se registriral povsem spontano. Ko sem se registriral se mi je pojavila ikona in obvestilo, da sem 100.000 uporabnik. Bil sem zelo presenečen in seveda zelo vesel. « Več o tem si lahko preberete na spletnem portalu Planet, kjer je objavljen tudi intervju z nagrajencem.

Uporabniki Mobitelovega mobilnega in spletnega portala Planet lahko od 21. marca 2005 obiskujejo temeljito prenovljen in nadgrajen portal. Uporabnikom so na voljo informativno-zabavne vsebine, storitve in uporabne ter zanimive informacije v obliki teksta, slike in videa. Uporabniki so številne funkcionalne, vsebinske in vizualne spremembe na obeh portalih dobro sprejeli, saj mobilni Planet uporablja že več kot 60 % Mobitelovih uporabnikov GSM/UMTS, kar je eden največjih deležev uporabe multimedijskega portala tudi v svetovnem merilu.

Nekaj statističnih podatkov
Skupno število Mobitelovih uporabnikov na dan 01. 01. 2006 znaša 1.365.397. Od tega je 707.340 naročnikov Mobitel GSM/UMTS, 568.393 Mobiuporabnikov. Konec leta je Planet obiskalo že 789.975 različnih uporabnikov Mobitel GSM/UMTS, kar je za 27 % več kot pred letom dni. Mobitel UMTS uporablja že več 38.000 naročnikov, paketni prenos GPRS pa uporablja že tretjina Mobitelovih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki