marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Neomejeni pogovori - SMS - MMS - internet - BlackBerry ...

Deli z ostalimi
Mobitel

26.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem Mobitel uvaja novo, izjemno privlačno, predvsem pa neomejeno ponudbo. Novost na slovenskem trgu prinaša dolge, neomejene pogovore, neskončne SMS-e in MMS-e, najhitrejši neomejeni mobilni internet, elektronsko pošto, dostop do Facebooka in ostalih družbenih omrežij ter mnoge mobitele za samo 1 evro.

Privlačna neomejena novost bo na voljo vsem novim, seveda pa tudi sedanjim Mobitelovim naročnikom.

Mobitel bo vsem sedanjim in bodočim naročnikom s 1. marcem 2009 ponudil izjemno privlačno, neomejeno ponudbo, ki bo odslej zaznamovala najboljši Mobitelov paket Povezani 77. Le-ta ponuja vrhunec ponudbe mobilnih storitev, tehnologij in mobitelov na slovenskem trgu. Odslej bo paket Povezani 77 omogočal neomejene klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu. Poleg tega pa je v naročnino vključenih tudi 200 minut klicev v druga slovenska mobilna omrežja, vsak mesec znova in znova.

Naročniki Mobitelovega paketa Povezani 77 bodo neomejeno komunicirali tudi s sporočili SMS in MMS. Paket Povezani 77 pri Mobitelu pa ponuja še več - neomejen mobilni internet, elektronsko pošto ter dostop do Facebooka in ostalih spletnih družbenih omrežij. Ponuja namreč tudi celovit dostop do megabitnih hitrosti Mobitelovega omrežja 3,5 G, brez omejitve prenosa podatkov. Za popolno izrabo vseh ugodnosti ponuja Mobitel vrsto vrhunskih mobitelov in dlančnikov BlackBerry za zgolj 1 evro, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Povezani 77 za 12/24 mesecev. Mobitelov paket Povezani 77 že vključuje storitvi Integral in BlackBerry, ki sta tako na voljo brez dodatnih stroškov, uporabnik potrebuje zgolj enega izmed podprtih mobilnikov oziroma dlančnik BlackBerry. Paket Povezani 77 je povsem prilagojen tudi uporabnikom naprednih pametnih mobilnikov in i-Telefonov.

Paket Povezani 77 sedanjim in novim Mobitelovim naročnikom omogoča izjemne prihranke pri gostovanju v tujini. Zadošča že naročnina na paket Povezani 77, saj ta vsebuje tudi napredno storitev M:Stik, ki jo v Sloveniji ponuja zgolj Mobitel. Z njo boste tudi v tujini klicali in pošiljali SMS-e po >domači<, torej neomejeno nizki ceni. Poraba se odšteva od kvote, ker pa je slednja neomejena, tudi dodatnega stroška ni. Naročnina na paket Povezani 77 znaša 77 evrov.

Ugodnosti neomejene uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila pri paketu Povezani 77 veljajo za promet v Mobitelovem omrežju. Pri gostovanju v omrežjih tujih mobilnih operaterjev se bodo mobilne storitve obračunavale skladno s cenikom za operaterja, v omrežju katerega bo uporabnik gostoval. Mobitel v tujini priporoča uporabo storitve M:Stik ali izbiro enega izmed mobilnih operaterjev, s katerimi ima sklenjen dogovor o posebnem, kar 60-odstotnem popustu pri cenah podatkovnega prenosa.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki