marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Neomejeni pogovori - SMS - MMS - internet - BlackBerry ...

Deli z ostalimi
Mobitel

26.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem Mobitel uvaja novo, izjemno privlačno, predvsem pa neomejeno ponudbo. Novost na slovenskem trgu prinaša dolge, neomejene pogovore, neskončne SMS-e in MMS-e, najhitrejši neomejeni mobilni internet, elektronsko pošto, dostop do Facebooka in ostalih družbenih omrežij ter mnoge mobitele za samo 1 evro.

Privlačna neomejena novost bo na voljo vsem novim, seveda pa tudi sedanjim Mobitelovim naročnikom.

Mobitel bo vsem sedanjim in bodočim naročnikom s 1. marcem 2009 ponudil izjemno privlačno, neomejeno ponudbo, ki bo odslej zaznamovala najboljši Mobitelov paket Povezani 77. Le-ta ponuja vrhunec ponudbe mobilnih storitev, tehnologij in mobitelov na slovenskem trgu. Odslej bo paket Povezani 77 omogočal neomejene klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu. Poleg tega pa je v naročnino vključenih tudi 200 minut klicev v druga slovenska mobilna omrežja, vsak mesec znova in znova.

Naročniki Mobitelovega paketa Povezani 77 bodo neomejeno komunicirali tudi s sporočili SMS in MMS. Paket Povezani 77 pri Mobitelu pa ponuja še več - neomejen mobilni internet, elektronsko pošto ter dostop do Facebooka in ostalih spletnih družbenih omrežij. Ponuja namreč tudi celovit dostop do megabitnih hitrosti Mobitelovega omrežja 3,5 G, brez omejitve prenosa podatkov. Za popolno izrabo vseh ugodnosti ponuja Mobitel vrsto vrhunskih mobitelov in dlančnikov BlackBerry za zgolj 1 evro, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Povezani 77 za 12/24 mesecev. Mobitelov paket Povezani 77 že vključuje storitvi Integral in BlackBerry, ki sta tako na voljo brez dodatnih stroškov, uporabnik potrebuje zgolj enega izmed podprtih mobilnikov oziroma dlančnik BlackBerry. Paket Povezani 77 je povsem prilagojen tudi uporabnikom naprednih pametnih mobilnikov in i-Telefonov.

Paket Povezani 77 sedanjim in novim Mobitelovim naročnikom omogoča izjemne prihranke pri gostovanju v tujini. Zadošča že naročnina na paket Povezani 77, saj ta vsebuje tudi napredno storitev M:Stik, ki jo v Sloveniji ponuja zgolj Mobitel. Z njo boste tudi v tujini klicali in pošiljali SMS-e po >domači<, torej neomejeno nizki ceni. Poraba se odšteva od kvote, ker pa je slednja neomejena, tudi dodatnega stroška ni. Naročnina na paket Povezani 77 znaša 77 evrov.

Ugodnosti neomejene uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila pri paketu Povezani 77 veljajo za promet v Mobitelovem omrežju. Pri gostovanju v omrežjih tujih mobilnih operaterjev se bodo mobilne storitve obračunavale skladno s cenikom za operaterja, v omrežju katerega bo uporabnik gostoval. Mobitel v tujini priporoča uporabo storitve M:Stik ali izbiro enega izmed mobilnih operaterjev, s katerimi ima sklenjen dogovor o posebnem, kar 60-odstotnem popustu pri cenah podatkovnega prenosa.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki