marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Mobitel in Research In Motion uvajata rešitev BlackBerry


25.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel in Research In Motion (RIM) predstavljata rešitev BlackBerry®, funkcionalno rešitev za poslovne uporabnike. Mobitel bo priljubljeno in preizkušeno storitev BlackBerry predstavil z zmogljivim dlančnikom [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-blackberry-8700g.html]BlackBerry 8700g[/url]™.

BlackBerry mobilnim uporabnikom zagotavlja telefonijo, potisno elektronsko pošto, besedilno sporočanje, organizator ter dostop do interneta in poslovnih podatkovnih sistemov.

BlackBerry 8700g je tanka, lahka in stilsko dovršena mobilna naprava s polno tipkovnico, ki jo odlikuje optimizirana platforma s 64 MB-nim pomnilnikom "flash" za hitro brskanje po spletnih straneh, dostop do elektronske pošte in njenih prilog ter uporabo aplikacij.

BlackBerry 8700g omogoča napredne telefonske funkcije, vključno s posebej določenimi tipkami "pošlji", "zaključi" in "utišaj", pametno klicanje, konferenčni klic, hitro klicanje, posredovanje klicev ter zvočnik in podporo BluetoothR za prostoročno telefoniranje z brezžičnimi slušalkami in avtomobilskimi inštalacijami.

Svetel zaslon visoke ločljivosti, ki podpira prek 65.000 barv in z živo grafiko predstavlja tudi inovativno tehnologijo zaznavanja svetlobe. BlackBerry 8700g namreč osvetljavo zaslona in tipkovnice samodejno prilagodi za optimalno uporabo na prostem, v zaprtih in temnih prostorih.

Dlančnik BlackBerry 8700g je na voljo za 1 EUR (239,64 SIT) ob sklenitvi naročniškega razmerja BlackBerry za 12 mesecev.

Storitev BlackBerry lahko uporabljajo vsi Mobitelovi naročniki, ki k svojemu obstoječemu naročniškega razmerja vklopijo dodatno storitev BlackBerry z mesečno naročnino 15 EUR (3.594,6 SIT) ali pa se odločijo za samostojen naročniški paket BlackBerry z mesečno naročnino 49,99 EUR (11.979,6036 SIT). Mesečna naročnina v obeh primerih vključuje tudi prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev se obračunajo skladno z veljavnim cenikom družbe.

Programska oprema BlackBerry® Enterprise Server za poslovne uporabnike omogoča varen dostop do elektronske pošte in do drugih podatkov znotraj poslovnega sistema. Dostop do elektronske pošte omogoča neposredna povezava prek poštnih strežnikov Microsoft® Exchange, IBM Lotus® Domino® ali Novell® GroupWise®.

Mobitel namerava ponudbo BlackBerry naprav in storitev v prihodnje razširiti v še večje zadovoljstvo svojih uporabnikov.

O družbi Research In Motion (RIM)
Podjetje Research In Motion je vodilni oblikovalec, proizvajalec in tržnik inovativnih brezžičnih rešitev za svetovni trg mobilnih komunikacij. Z razvojem integrirane strojne in programske opreme ter storitev, ki podpirajo različne standarde brezžičnih omrežij, RIM nudi platforme in rešitve za nemoten dostop do časovno spremenljivih informacij, vključno z elektronsko pošto, telefonom, sporočili SMS, internet in intranet aplikacijami. Tehnologija podjetja RIM širokemu spektru drugih razvijalcev in proizvajalcev omogoča tudi izboljšavo lastnih izdelkov in storitev z brezžičnim povezovanjem in dostopom do podatkov. Nabor RIM-ovih nagrajenih izdelkov, storitev in vgradnih tehnologij uporablja na tisoče organizacij po vsem svetu ter vključuje brezžično platformo BlackBerryR, linijo aparatov RIM Wireless HandheldTM, orodja za razvoj programske opreme, radijske modeme ter licenčne pogodbe za strojno in programsko opremo. Podjetje RIM je bilo ustanovljeno leta 1984 s, sedežem v kraju Waterloo v Ontariu, Kanada, podružnice pa ima v Severni Ameriki, Evropi in na Daljnem Vzhodu. RIM kotira na borzah Nasdaq Stock Market (Nasdaq: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za dodatne informacije obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki