marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Nova ponudba M:Stik

Deli z ostalimi
Mobitel

18.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet.

Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.

Družba Mobitel naročnikom Mobitel GSM/UMTS nudi nove možnosti – najem naprave M:Stik, ki prinaša prednosti mobilnih telekomunikacij na osebne in prenosne računalnike, ter sklenitev naročniškega razmerja Solo M:Stik, ki omogoča uporabo M:Stika prek samostojne mobilne številke. Z M:Stikom lahko uporabniki kar na računalniku opravljajo video in glasovne klice ter uporabljajo SMS- in MMS-sporočanje, pri tem pa ohranijo svojo običajno klicno številko. Tako lahko Mobitelovi naročniki po potrebi svoje osebne računalnike in prenosnike opremijo z osnovnimi funkcijami mobitela, za kar potrebujejo le M:Stik in internetni dostop.

Mobitelovi naročniki lahko napravo M:Stik najamejo v najbližjem Mobitelovem centru, kjer tudi uredijo vse potrebno za vklop storitve M:Stik. Za najem naprave je dnevni strošek 0,59 € (cena vključuje DDV), medtem ko je sama storitev M:Stik brezplačna. Uporabniki nato porabo mobilnih storitev, ki jih opravijo prek M:Stika, poravnajo z mesečnim računom operaterja, skladno s cenikom izbranega naročniškega razmerja. Pri tem se mobilne storitve v mednarodnem prometu obračunajo enako kot storitve v Mobitelovem omrežju.

Možnost najema M:Stika je na voljo naročnikom vseh Mobitelovih naročniških paketov, razen nosilcev naročniških razmerij Paket NMT osnovni, Paket Podatkovni bonus ali Paket Telemetrija.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij pa se lahko odločijo tudi za M:Stik s samostojno mobilno številko. Novo naročniško razmerje, imenovano Solo M:Stik, fizičnim in pravnim osebam ter samostojnim podjetnikom omogoča uporabo M:Stika kot samostojne komunikacijske naprave z lastno mobilno številko. Priključna taksa za naročniško razmerje Solo M:Stik znaša 11,87 €, mesečna naročnina pa 13,00 € (navedene cene vključujejo DDV).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki