marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Nova ponudba M:Stik

Deli z ostalimi
Mobitel

18.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet.

Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.

Družba Mobitel naročnikom Mobitel GSM/UMTS nudi nove možnosti – najem naprave M:Stik, ki prinaša prednosti mobilnih telekomunikacij na osebne in prenosne računalnike, ter sklenitev naročniškega razmerja Solo M:Stik, ki omogoča uporabo M:Stika prek samostojne mobilne številke. Z M:Stikom lahko uporabniki kar na računalniku opravljajo video in glasovne klice ter uporabljajo SMS- in MMS-sporočanje, pri tem pa ohranijo svojo običajno klicno številko. Tako lahko Mobitelovi naročniki po potrebi svoje osebne računalnike in prenosnike opremijo z osnovnimi funkcijami mobitela, za kar potrebujejo le M:Stik in internetni dostop.

Mobitelovi naročniki lahko napravo M:Stik najamejo v najbližjem Mobitelovem centru, kjer tudi uredijo vse potrebno za vklop storitve M:Stik. Za najem naprave je dnevni strošek 0,59 € (cena vključuje DDV), medtem ko je sama storitev M:Stik brezplačna. Uporabniki nato porabo mobilnih storitev, ki jih opravijo prek M:Stika, poravnajo z mesečnim računom operaterja, skladno s cenikom izbranega naročniškega razmerja. Pri tem se mobilne storitve v mednarodnem prometu obračunajo enako kot storitve v Mobitelovem omrežju.

Možnost najema M:Stika je na voljo naročnikom vseh Mobitelovih naročniških paketov, razen nosilcev naročniških razmerij Paket NMT osnovni, Paket Podatkovni bonus ali Paket Telemetrija.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij pa se lahko odločijo tudi za M:Stik s samostojno mobilno številko. Novo naročniško razmerje, imenovano Solo M:Stik, fizičnim in pravnim osebam ter samostojnim podjetnikom omogoča uporabo M:Stika kot samostojne komunikacijske naprave z lastno mobilno številko. Priključna taksa za naročniško razmerje Solo M:Stik znaša 11,87 €, mesečna naročnina pa 13,00 € (navedene cene vključujejo DDV).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki