marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Mobitelova naročniško-prodajna akcija

Deli z ostalimi
Mobitel

31.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

V sklopu osvežene Mobitelove naročniško-prodajne akcije >Se vidimo!< bodo lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja kupili nov, sodoben mobilnik UMTS po ugodni ceni.a

Mobitelovi naročniki bodo lahko v sklopu osvežene naročniško-prodajne akcije "Se vidimo!", ki se začenja jutri, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev po ugodni ceni izbirali med šestimi sodobnimi in zmogljivimi mobilnimi terminali UMTS vodilnih proizvajalcev.

Ponudba bo pestra, poleg treh že znanih mobilnikov UMTS, Samsunga SGH Z130, Nokie 6680 in Motorole E1000, bodo novosti v ponudbi aparati Sony Ericsson K600i, Nokia N90 in Samsung SGH Z500. Vsi omogočajo videotelefonijo in prenos podatkov s hitrostjo do 384 kb/s, Nokio N90 odlikuje tudi zelo zmogljiva digitalna kamera z dvema milijonoma slikovnih elementov in optiko Carl Zeiss.

Še posebej ugodna bo cena Samsunga SGH Z130 in Sony Ericssona K600i, in sicer 29.900 SIT oziroma 4.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS. Mobilnik Samsung SGH Z500 bo stal 49.900 SIT oziroma 9.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS. V okviru osvežene naročniško-prodajne akcije "Se vidimo!" bodo na voljo tudi aparati Nokia N90, Motorola E1000 in Nokia 6680, vsak po 59.900 SIT oziroma 9.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS.

Paket Mobitel UMTS je namenjen vsem, ki intenzivno uporabljajo mobilne storitve, zato je v mesečno naročnino 15.000 SIT vključenih 200 MB zakupljenih podatkov, 200 minut videotelefonije v Sloveniji in 200 sporočil MMS do velikosti 100 kB ter 200 minut pogovorov znotraj Mobitelovih omrežij in 200 minut pogovorov znotraj naročnikovega MPO, ob tem pa paket Mobitel UMTS omogoča nakup mobilnika tretje generacije po posebej ugodni ceni.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki