marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Mobitelova naročniško-prodajna akcija

Deli z ostalimi
Mobitel

31.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

V sklopu osvežene Mobitelove naročniško-prodajne akcije >Se vidimo!< bodo lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja kupili nov, sodoben mobilnik UMTS po ugodni ceni.a

Mobitelovi naročniki bodo lahko v sklopu osvežene naročniško-prodajne akcije "Se vidimo!", ki se začenja jutri, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev po ugodni ceni izbirali med šestimi sodobnimi in zmogljivimi mobilnimi terminali UMTS vodilnih proizvajalcev.

Ponudba bo pestra, poleg treh že znanih mobilnikov UMTS, Samsunga SGH Z130, Nokie 6680 in Motorole E1000, bodo novosti v ponudbi aparati Sony Ericsson K600i, Nokia N90 in Samsung SGH Z500. Vsi omogočajo videotelefonijo in prenos podatkov s hitrostjo do 384 kb/s, Nokio N90 odlikuje tudi zelo zmogljiva digitalna kamera z dvema milijonoma slikovnih elementov in optiko Carl Zeiss.

Še posebej ugodna bo cena Samsunga SGH Z130 in Sony Ericssona K600i, in sicer 29.900 SIT oziroma 4.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS. Mobilnik Samsung SGH Z500 bo stal 49.900 SIT oziroma 9.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS. V okviru osvežene naročniško-prodajne akcije "Se vidimo!" bodo na voljo tudi aparati Nokia N90, Motorola E1000 in Nokia 6680, vsak po 59.900 SIT oziroma 9.900 SIT ob sklenitvi paketa Mobitel UMTS.

Paket Mobitel UMTS je namenjen vsem, ki intenzivno uporabljajo mobilne storitve, zato je v mesečno naročnino 15.000 SIT vključenih 200 MB zakupljenih podatkov, 200 minut videotelefonije v Sloveniji in 200 sporočil MMS do velikosti 100 kB ter 200 minut pogovorov znotraj Mobitelovih omrežij in 200 minut pogovorov znotraj naročnikovega MPO, ob tem pa paket Mobitel UMTS omogoča nakup mobilnika tretje generacije po posebej ugodni ceni.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki