marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

slikaApple predvideva prodajo preko 100 milijonov iPhonov 12 v 2020
27.11.2019

Digitimes je poročal, da Apple za prihodnje leto načrtuje povečanje prodaje svojih mobilnikov, zato naj bi svojim dobaviteljem že posredoval podatke o pričakovani prodaji 100 milijonov enot. Predvidevanja temeljijo na sprememnjeni obliki iPhonov ter na podpori 5G.

članki

Prenovljeni mobilni portal Planet

Deli z ostalimi

29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov mobilni portal Planet se bo v začetku septembra predstavil v novi luči. Najpomembnejša novost bo brezplačno brskanje po portalu, poleg tega pa bo prenovljeni Planet ponudil še sodoben dizajn, prilagojen zmogljivosti mobitela posameznega uporabnika. Predstavljene bodo tudi nove zanimive, zabavne in uporabne vsebine.

Mobitelov mobilni portal Planet bo v začetku septembra temeljito prenovljen. Uporabniki bodo po njem odslej brskali brezplačno, osvežen bo tudi izgled portala, ki se bo prilagajal zmogljivostim mobilnega telefona obiskovalcev. Novi mobilni portal Planet bo vsebinsko obogaten, pregledna zasnova bo omogočala še lažji in hitrejši dostop do želenih vsebin, uporabniška izkušnja pa bo podobna obisku internetnih portalov.

Prenovljeni portal bo uporabnike razveselil z brezplačnim brskanjem, saj se Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom ne bo več zaračunaval paketni prenos podatkov za obisk Planeta v Mobitelovem omrežju.

Večina pestrih vsebin in storitev Planeta bo brezplačnih, pred dostopom do plačljivih vsebin bo uporabnik predhodno seznanjen s ceno, dostop pa bo moral potrditi. Planet ponuja tudi pestro izbiro večpredstavnostnih vsebin, fotografij, videa in glasbe. Prikaz tovrstnih vsebin je z uporabo Mobitel UMTS in EDGE še kakovostnejši, brskanje po Planetu pa bliskovito.

Za hitro iskanje bo poskrbel iskalnik, ki bo brskal po celotnem Planetu, dostopen pa bo z vseh strani portala. Pomembna novost je tudi prenovljen sklop Moj Planet, ki bo odslej še bolj prilagojen željam in potrebam uporabnikov. Vsak si bo namreč sam dodal želene povezave, pri tem pa mu bo lahko v pomoč čarovnik, ki bo glede na zanimanje posameznika ponudil zanimive vsebine.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki