marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

"Povej vse" za dolge Mobi pogovore


20.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel z novo storitvijo >Povej vse< svojim predplačniškim uporabnikom omogoča izjemno ugodne klice na številke v lastnem omrežju. Mobiuporabniki lahko tako na več kot 1,3 milijona mobilnih številk Mobitela, Debitela in IZImobila v domačem omrežju kličejo za le 0,27 evra.

Vodilni slovenski mobilni operater je za vse predplačniške uporabnike sistema Mobi pripravil prijetno presenečenje: ponuja jim novo storitev >Povej vse<, s katero se jim pri klicih na številke Mobitela, Debitela in IZImobila v domačem omrežju zaračuna le vzpostavitev zveze. To pomeni, da Mobiuporabniki za takšen klic odštejejo le 0,27 evra.

Mobiuporabniki si storitev >Povej vse< hitro in enostavno vklopijo s sporočilom SMS, v katerega vpišejo POVEJ VSE in ga pošljejo na številko 1918. Enako velja za izklop storitve, le da je v tem primeru treba v SMS zapisati POVEJ VSE IZKLOP.

Vklop storitve >Povej vse< je brezplačen. Plačljiv je le poslani SMS, s katerim si uporabnik storitev vklopi oz. izklopi. Po izklopu storitve si lahko Mobiuporabnik le-to ponovno vklopi po preteku 30 dni od zadnje spremembe.

Ugodnost storitve >Povej vse< velja za govorne in video klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk uporabnikov pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu, dolge do 110 minut. Ne vključuje pa klicev na posebne številke ter zabavne in informativne narave. Ker se izključuje s paketoma Mobi Pogovori in Mobi SMS, lahko Mobiuporabnik s ključno besedo PAKET, ki jo v sporočilu SMS pošlje na 1918, preveri, katero tarifo uporablja.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi, ki poleg omenjene novosti za Mobiuporabnike vključuje tudi prek kratkim prenovljene Mobipakete, je na voljo na spletnih straneh www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki