marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Mobitel - pomoč ljudem v stiski

Deli z ostalimi
Mobitel

21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. Sredstva bosta prejeli dobrodelni organizaciji Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije, obema je Mobitel omogočil tudi SMS Donacijo. Poleg tega bo Mobitel doniral še dodatnih 12.000 EUR prihodka iz naslova mobilnih glasovanj v oddaji Trenja.

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. S tem želi Mobitel po svojih močeh pomagati pri hitrejši odpravi posledic torkovega neurja, ki je prizadelo velik del Slovenije. Mobitel bo donacijo predal dobrodelnima organizacijama Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije (RKS), vsaki 25.000 EUR. Z obema tudi aktivno sodeluje pri zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim območjem v torkovih ujmah prek SMS donacije.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabniki, ki pošljejo sporočilo SMS z izbrano ključno besedo, s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 0,96 EUR. V potrditev donacije prejmejo povratno SMS-sporočilo z zahvalo. Mobiuporabniki lahko donirajo, dokler je stanje na njihovem Mobiračunu pozitivno in dovolj visoko.

Mobitelovi uporabniki lahko Slovenski karitas podarijo sredstva s ključno besedo KARITAS, Rdečemu križu Slovenije pa prek ključne besede POPLAVE, ki jo v obliki SMS-a pošljejo na številko 1919. Več informacij je objavljenih na spletnih straneh www.karitas.si in www.rks.si.

Vsa zbrana sredstva iz naslova SMS Donacije bo družba Mobitel v celoti izročila Slovenski karitas in RKS. Vsak poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku družbe Mobitel, ta pa se bo v humanitarni namen odrekel prihodkov, povezanih s tako poslanimi sporočili SMS, in jih bo prav tako predal omenjenima organizacijama.

Mobitel bo v dobrodelne namene predal tudi svoj del prihodka - 12.000 EUR - iz naslova mobilnih glasovanj v četrtkovi oddaji Trenja na POP TV.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Sočustvujem z vsemi, ki jih je prizadela naravna nesreča. Prav je, da uspešna podjetja pomagajo pri ureditvi razmer. Mobitel se je v svoji zgodovini odzival na potrebe našega skupnega okolja in družbe. Tudi tokrat ostajamo zvesti svojim načelom.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki