marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Mobitel - pomoč ljudem v stiski

Deli z ostalimi
Mobitel

21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. Sredstva bosta prejeli dobrodelni organizaciji Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije, obema je Mobitel omogočil tudi SMS Donacijo. Poleg tega bo Mobitel doniral še dodatnih 12.000 EUR prihodka iz naslova mobilnih glasovanj v oddaji Trenja.

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. S tem želi Mobitel po svojih močeh pomagati pri hitrejši odpravi posledic torkovega neurja, ki je prizadelo velik del Slovenije. Mobitel bo donacijo predal dobrodelnima organizacijama Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije (RKS), vsaki 25.000 EUR. Z obema tudi aktivno sodeluje pri zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim območjem v torkovih ujmah prek SMS donacije.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabniki, ki pošljejo sporočilo SMS z izbrano ključno besedo, s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 0,96 EUR. V potrditev donacije prejmejo povratno SMS-sporočilo z zahvalo. Mobiuporabniki lahko donirajo, dokler je stanje na njihovem Mobiračunu pozitivno in dovolj visoko.

Mobitelovi uporabniki lahko Slovenski karitas podarijo sredstva s ključno besedo KARITAS, Rdečemu križu Slovenije pa prek ključne besede POPLAVE, ki jo v obliki SMS-a pošljejo na številko 1919. Več informacij je objavljenih na spletnih straneh www.karitas.si in www.rks.si.

Vsa zbrana sredstva iz naslova SMS Donacije bo družba Mobitel v celoti izročila Slovenski karitas in RKS. Vsak poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku družbe Mobitel, ta pa se bo v humanitarni namen odrekel prihodkov, povezanih s tako poslanimi sporočili SMS, in jih bo prav tako predal omenjenima organizacijama.

Mobitel bo v dobrodelne namene predal tudi svoj del prihodka - 12.000 EUR - iz naslova mobilnih glasovanj v četrtkovi oddaji Trenja na POP TV.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Sočustvujem z vsemi, ki jih je prizadela naravna nesreča. Prav je, da uspešna podjetja pomagajo pri ureditvi razmer. Mobitel se je v svoji zgodovini odzival na potrebe našega skupnega okolja in družbe. Tudi tokrat ostajamo zvesti svojim načelom.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki