marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Tudi letos Planet Hrvaška

Deli z ostalimi

03.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki mobilnega Planeta lahko tudi letos v sklopu Moj Planet obiščejo Planet Hrvaška. Sezonski planet na enem mestu nudi koristne informacije za bolj udobno počitnikovanje v sosednji državi.

Mobitelovim uporabnikom je na mobilnem Planetu ponovno na voljo sezonski vsebinski sklop Planet Hrvaška. Priljubljeni planet tudi tokrat ponuja vrsto koristnih, informativnih in zabavnih vsebin.

Na voljo so vse potrebne informacije o stanju na hrvaških cestah in mejnih prehodih, vozni redi trajektov in vremenska napoved. Obiskovalci lahko spremljajo tudi aktualne novice s področja domače in tuje politike, športa in družabne kronike. Za jadralce in ostale ljubitelje navtike pa je na voljo seznam pomembnejših marin, bencinskih črpalk in koristnih nasvetov za varno plovbo. Uporabniki si na svoj mobilnik lahko naložijo tudi nekaj tematskih melodij, uvertur, ozadij in tem, svojim prijateljem pa lahko pošljejo tudi MMS kartico ali MMS razglednico. Za hitri dostop do omenjene vsebine lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P MOJPLANET na številko 1919.

Vremensko napoved in prometne informacije lahko uporabniki spremljajo tudi prek Mobitelove glasovne info postaje s klicem na številko 18 22 01 (vreme) oz. 18 21 02 (ceste).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki