marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Tudi letos Planet Hrvaška

Deli z ostalimi

03.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki mobilnega Planeta lahko tudi letos v sklopu Moj Planet obiščejo Planet Hrvaška. Sezonski planet na enem mestu nudi koristne informacije za bolj udobno počitnikovanje v sosednji državi.

Mobitelovim uporabnikom je na mobilnem Planetu ponovno na voljo sezonski vsebinski sklop Planet Hrvaška. Priljubljeni planet tudi tokrat ponuja vrsto koristnih, informativnih in zabavnih vsebin.

Na voljo so vse potrebne informacije o stanju na hrvaških cestah in mejnih prehodih, vozni redi trajektov in vremenska napoved. Obiskovalci lahko spremljajo tudi aktualne novice s področja domače in tuje politike, športa in družabne kronike. Za jadralce in ostale ljubitelje navtike pa je na voljo seznam pomembnejših marin, bencinskih črpalk in koristnih nasvetov za varno plovbo. Uporabniki si na svoj mobilnik lahko naložijo tudi nekaj tematskih melodij, uvertur, ozadij in tem, svojim prijateljem pa lahko pošljejo tudi MMS kartico ali MMS razglednico. Za hitri dostop do omenjene vsebine lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P MOJPLANET na številko 1919.

Vremensko napoved in prometne informacije lahko uporabniki spremljajo tudi prek Mobitelove glasovne info postaje s klicem na številko 18 22 01 (vreme) oz. 18 21 02 (ceste).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki