marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nova naročniška paketa Povezani

Deli z ostalimi
Mobitel

09.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojo ponudbo Povezani, ki Mobitelovim naročnikom omogoča še boljšo povezavo s svojimi bližnjimi, razširila še z dvema novima naročniškima paketoma -Povezani 44 in Povezani 77. Nova paketa v okviru naročniške ponudbe Povezani v cenovno ugodno mesečno naročnino že vključujeta določeno količino uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila.

Paket Povezani 44 v mesečno naročnino 44 EUR zajema 444 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 44 minut v druga mobilna omrežja, 44 minut v stacionarna omrežja, 88 sporočil SMS in 88 sporočil MMS ter 1 GB paketnega prenosa podatkov. Naročniki Povezani 44 lahko brez dodatne mesečne naročnine uporabljajo tudi M:Stik.

Naročniki paketa Povezani 77 pa imajo z mesečno naročnino 77 EUR na voljo kar 1.200 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 200 minut v druga mobilna omrežja, 200 minut v stacionarna omrežja, 77 SMS- in 77 MMS-sporočil ter 5 GB paketnega prenosa podatkov. Hkrati lahko izkoristijo še vse prednosti, ki jih nudijo storitve M:Stik, BlackBerry ali Poslovni Integral brez doplačila mesečne naročnine.

Pomembna prednost Mobitelove ponudbe Povezani je ta, da se naročnikom, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu, v sklopu Moj mobitel, ali prek spletnega Monitorja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki