marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Odgovorno ravnanje z odsluženimi mobilniki

Deli z ostalimi
Mobitel

01.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel poziva uporabnike k okolju prijazni odstranitvi odsluženih mobilnih aparatov in baterij. Akcija zbiranja odsluženih mobilnikov ter baterij poteka že več kot sedem let, zbranih že več deset tisoč izdelkov.

Odsluženi mobilni aparati in baterije vsebujejo vrsto okolju škodljivih sestavin. V Mobitelu so zato že pred več kot sedmimi leti poskrbeli za okolju prijazno odstranitev. Doslej je bilo ekološko odstranjenih že več deset tisoč rabljenih mobilnih aparatov in baterij. Zbirna mesta za rabljene mobilnike in baterije so v vseh Mobitelovih centrih.

V Mobitelu uporabnike spodbujajo k odgovornemu ravnanju z rabljenimi mobilniki in baterijami. V prihodnjih mesecih bo potekala tudi posebna akcija zbiranja rabljenih izdelkov. Vsi obiskovalci Mobitelovih centrov, ki bodo do konca leta 2007 oddali svoj odsluženi mobilnik in tako prispevali k čistejšemu okolju, bodo prejeli majhno pozornost.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Slovenski uporabniki mobilne telefonije so se izkazali z okoljsko ozaveščenostjo. Zadovoljen sem z rezultati večletne Mobitelove akcije zbiranja odsluženih mobilnikov, seveda pa lahko storimo še več. Vsak lahko prispeva za skupno dobro, nas in naših potomcev."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki