marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Mobitel pozdravlja odločbo Urada za varstvo konkurence

Deli z ostalimi

21.12.2005
Objavil: Thomas Bergant

V družbi Mobitel so danes prejeli odločbo Urada za varstvo konkurence (UVK), v kateri slednji dokončno zavrača očitke družbe Western Wireless International (WWI) o domnevni zlorabi prevladujočega položaja družbe Mobitel.

Urad Republike Slovenije za varstvo konkurence je dne 21. decembra 2005 izdal odločbo glede ugotavljanja domnevne zlorabe prevladujočega položaja družbe Mobitel na trgu mobilnih telekomunikacij. Urad je po dve in pol letni preiskavi ob temeljiti presoji vseh dejstev in dokazov ugotovil, da Mobitel svojega položaja na trgu ni zlorabil.

Mobitel je na trgu vsa leta nastopal s poštenimi cenami. Cenovna politika družbe Mobitel je skladna s pravili konkurence in odraža kvaliteto storitev, ki jih družba Mobitel zagotavlja svojim zvestim uporabnikom. Z izdajo odločbe je Urad Republike Slovenije za varstvo konkurence zavrnil vse očitke družbe WWI v Sloveniji in ugotovil, da so le-ti v celoti neutemeljeni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki