marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobitel: Obvestilo o prenesenih številkah

Deli z ostalimi
Mobitel

04.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je zaradi spremembe Splošnega akta o prenosljivosti številk uvedla spremembo odzivnika pri klicih na prenesene številke.
Po novem se opozorilo o preneseni številki predvaja le, če kličoči uporabnik želi prejemati takšno opozorilo in to tudi predhodno zahteva od operaterja.

Mobitelovi uporabniki si lahko vključite predvajanje opozorila pri klicih na prenesene številke tako, da pošljete SMS s ključno besedo ODZIVNIK na številko 1918. Predvajanje opozorila lahko tudi izključite s pomočjo klica v Mobitelov Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700-700 za naročnike in 041 121 za uporabnike Mobi. Uporabnikom svetujemo, da si opozorilo pri klicih na prenesene številke vključijo.

Če želi Mobitelov uporabnik preveriti pri katerem operaterju se nahaja posamezna številka, vtipka ukazni niz:

*130*tel.številka#tipka za klicanje
Primer: *130*041123456#tipka za klicanje

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki