marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobitel: Obvestilo o prenesenih številkah

Deli z ostalimi
Mobitel

04.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je zaradi spremembe Splošnega akta o prenosljivosti številk uvedla spremembo odzivnika pri klicih na prenesene številke.
Po novem se opozorilo o preneseni številki predvaja le, če kličoči uporabnik želi prejemati takšno opozorilo in to tudi predhodno zahteva od operaterja.

Mobitelovi uporabniki si lahko vključite predvajanje opozorila pri klicih na prenesene številke tako, da pošljete SMS s ključno besedo ODZIVNIK na številko 1918. Predvajanje opozorila lahko tudi izključite s pomočjo klica v Mobitelov Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700-700 za naročnike in 041 121 za uporabnike Mobi. Uporabnikom svetujemo, da si opozorilo pri klicih na prenesene številke vključijo.

Če želi Mobitelov uporabnik preveriti pri katerem operaterju se nahaja posamezna številka, vtipka ukazni niz:

*130*tel.številka#tipka za klicanje
Primer: *130*041123456#tipka za klicanje

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki