marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobitel predstavlja nove podatkovne pakete

Deli z ostalimi
Mobitel

06.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja preurejene pakete za prenos podatkov, ki uporabnikom omogočajo zanje še lažjo izbiro optimalne rešitve. Paketi Internet neomejeno, L in M sedaj združujejo ponudbo za zasebne in poslovne uporabnike, slednjim pa sta namenjena še dva podatkovna paketa, Internet S in XS.

Dodatno prednost prinaša možnost internetnega dostopa in uporabe zakupljene količine podatkov prek javne ali zasebne dostopne točke v okviru istega naročniškega paketa.

Družba Mobitel z avgustom uvaja nove podatkovne pakete, s čimer je njena bogata ponudba sodobnih telekomunikacij še bolj pregledna in uporabnikom prijazna. Novi paketi ohranjajo dosedanje naročnine, cene in zakupljene količine prenosa podatkov, vendar pod novim imenom nudijo tudi pomembno novost - Mobitelovim naročnikom omogočajo zajemanje podatkov iz enega samega naročniškega paketa, ne glede na to, ali do spleta dostopajo prek javne ali zasebne dostopne točke (APN). Tako je uporabnikom širokopasovnega interneta na voljo enoten naročniški paket za prenos podatkov, s katerim lahko uporabljajo internetni dostop in zakupljene količine prek obeh dostopnih točk.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij lahko sedaj za zasebne in/ali poslovne namene v Mobitelovi ponudbi izbirajo med podatkovnimi paketi Internet neomejeno, Internet L, Internet M, Internet S ter Internet XS. Paket Internet neomejeno ob mesečni naročnini 29 EUR omogoča neomejen prenos podatkov v Mobitelovem 3,5 G-omrežju, edini pa omogoča tudi neomejen brezplačen prenos v omrežju NeoWLAN. Ostali paketi v mesečno naročnino že vključujejo določeno količino za prenos podatkov v omrežju Mobitel 3,5 G: paket Internet L za 20,86 EUR na mesec vključuje 1 GB prenosa podatkov, medtem ko paket Internet M za ceno 8,35 EUR nudi 100 MB mesečno. Paketa Internet S in XS, namenjena pravnim osebam z zasebnimi dostopnimi točkami, za cenovno ugodno mesečno naročnino 4,17 EUR in 2,5 EUR vključujeta 15 MB oz. 1 MB brezplačnega podatkovnega prenosa. Paket Mini prenos podatkov ostaja nespremenjen.

Hkrati so se podatkovni paketi za tujino iz GPRS tujina preimenovali v bolj aktualne pakete Tujina Internet, torej Tujina Internet S, M in L (namesto GPRS tujina S, M in L), saj lahko Mobitelovi uporabniki tudi med gostovanjem v tujih državah podatke prenašajo prek različnih naprednih tehnologij, ne le prek GPRS-a.

Naročniki dosedanjih podatkovnih paketov vklop novih uredijo prek pisne vloge, sicer njihov izbrani paket ostane nespremenjen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki