marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobitel predstavlja nove podatkovne pakete

Deli z ostalimi
Mobitel

06.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja preurejene pakete za prenos podatkov, ki uporabnikom omogočajo zanje še lažjo izbiro optimalne rešitve. Paketi Internet neomejeno, L in M sedaj združujejo ponudbo za zasebne in poslovne uporabnike, slednjim pa sta namenjena še dva podatkovna paketa, Internet S in XS.

Dodatno prednost prinaša možnost internetnega dostopa in uporabe zakupljene količine podatkov prek javne ali zasebne dostopne točke v okviru istega naročniškega paketa.

Družba Mobitel z avgustom uvaja nove podatkovne pakete, s čimer je njena bogata ponudba sodobnih telekomunikacij še bolj pregledna in uporabnikom prijazna. Novi paketi ohranjajo dosedanje naročnine, cene in zakupljene količine prenosa podatkov, vendar pod novim imenom nudijo tudi pomembno novost - Mobitelovim naročnikom omogočajo zajemanje podatkov iz enega samega naročniškega paketa, ne glede na to, ali do spleta dostopajo prek javne ali zasebne dostopne točke (APN). Tako je uporabnikom širokopasovnega interneta na voljo enoten naročniški paket za prenos podatkov, s katerim lahko uporabljajo internetni dostop in zakupljene količine prek obeh dostopnih točk.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij lahko sedaj za zasebne in/ali poslovne namene v Mobitelovi ponudbi izbirajo med podatkovnimi paketi Internet neomejeno, Internet L, Internet M, Internet S ter Internet XS. Paket Internet neomejeno ob mesečni naročnini 29 EUR omogoča neomejen prenos podatkov v Mobitelovem 3,5 G-omrežju, edini pa omogoča tudi neomejen brezplačen prenos v omrežju NeoWLAN. Ostali paketi v mesečno naročnino že vključujejo določeno količino za prenos podatkov v omrežju Mobitel 3,5 G: paket Internet L za 20,86 EUR na mesec vključuje 1 GB prenosa podatkov, medtem ko paket Internet M za ceno 8,35 EUR nudi 100 MB mesečno. Paketa Internet S in XS, namenjena pravnim osebam z zasebnimi dostopnimi točkami, za cenovno ugodno mesečno naročnino 4,17 EUR in 2,5 EUR vključujeta 15 MB oz. 1 MB brezplačnega podatkovnega prenosa. Paket Mini prenos podatkov ostaja nespremenjen.

Hkrati so se podatkovni paketi za tujino iz GPRS tujina preimenovali v bolj aktualne pakete Tujina Internet, torej Tujina Internet S, M in L (namesto GPRS tujina S, M in L), saj lahko Mobitelovi uporabniki tudi med gostovanjem v tujih državah podatke prenašajo prek različnih naprednih tehnologij, ne le prek GPRS-a.

Naročniki dosedanjih podatkovnih paketov vklop novih uredijo prek pisne vloge, sicer njihov izbrani paket ostane nespremenjen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki