marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Mobitel uvedel novo obračunsko platformo

Deli z ostalimi
Mobitel

26.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Strokovnjaki družbe Mobitel so v celoti uvedli novo, nadgrajeno obračunsko platformo (billing), ki je plod lastnega razvoja in se tehnološko uvršča med vodilne rešitve v svetovnem merilu. Nova obračunska platforma omogoča najsodobnejše mobilne storitve in je odprta v prihodnost.

Med pomembnimi novostmi nove obračunske platforme je možnost različnih modelov zaračunavanja vsebin in storitev, v nekaterih primerih to pomeni tudi, da se prenos podatkov v Mobitelovem omrežju posebej ne zaračunava.

Prva storitev, ki uporablja prednosti nove obračunske platforme, je m>navigacija. V ceno uporabe storitve je že vključen prenos podatkov v Sloveniji, ki se posebej ne zaračunava. Nov obračunski sistem se uporablja tudi v Mobitelovem prenovljenem mobilnem portalu Planet. Brskanje po Planetu je v omrežju Mobitel GSM/UMTS brezplačno, zaračunavajo se le nekatere vsebine in storitve na podlagi enkratnih plačil.

V prihodnjih mesecih sledi še več privlačnih storitev, ki bodo uporabljale zmožnosti nove obračunske platforme. Mnoge med njimi bodo popolna novost na slovenskem trgu, hkrati pa tudi med prvimi takšnimi rešitvami na svetu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki