marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Mobitel uvedel novo obračunsko platformo

Deli z ostalimi
Mobitel

26.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Strokovnjaki družbe Mobitel so v celoti uvedli novo, nadgrajeno obračunsko platformo (billing), ki je plod lastnega razvoja in se tehnološko uvršča med vodilne rešitve v svetovnem merilu. Nova obračunska platforma omogoča najsodobnejše mobilne storitve in je odprta v prihodnost.

Med pomembnimi novostmi nove obračunske platforme je možnost različnih modelov zaračunavanja vsebin in storitev, v nekaterih primerih to pomeni tudi, da se prenos podatkov v Mobitelovem omrežju posebej ne zaračunava.

Prva storitev, ki uporablja prednosti nove obračunske platforme, je m>navigacija. V ceno uporabe storitve je že vključen prenos podatkov v Sloveniji, ki se posebej ne zaračunava. Nov obračunski sistem se uporablja tudi v Mobitelovem prenovljenem mobilnem portalu Planet. Brskanje po Planetu je v omrežju Mobitel GSM/UMTS brezplačno, zaračunavajo se le nekatere vsebine in storitve na podlagi enkratnih plačil.

V prihodnjih mesecih sledi še več privlačnih storitev, ki bodo uporabljale zmožnosti nove obračunske platforme. Mnoge med njimi bodo popolna novost na slovenskem trgu, hkrati pa tudi med prvimi takšnimi rešitvami na svetu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki