marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobitel uspešno s HSDPA in EDGE

Deli z ostalimi

06.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel učinkovito nadgrajuje svoja mobilna omrežja z najsodobnejšimi tehnologijami. Nadgradnja s tehnologijo HSDPA in EDGE poteka skladno z načrti in bo končana v prihodnjih mesecih. Nadgrajenih je že 70 odstotkov Mobitelovih omrežij.

Družba Mobitel učinkovito in skladno z načrti nadgrajuje svoja mobilna omrežja. Tehnične ekipe Mobitela so že omogočile megabitne prenosne hitrosti s tehnologijo HSDPA (do 3,6 Mb/s) v 70 odstotkih omrežja Mobitel UMTS. Hitro napreduje tudi nadgradnja omrežja GSM s tehnologijo EDGE. Obe omrežji bosta dokončno nadgrajeni v prihodnjih mesecih.

Dr. Mitja Štular, direktor Področja za tehnologijo v Mobitelu: "Zadovoljen sem s hitrostjo nadgradnje Mobitelovih omrežij. Naš cilj je uporabnikom povsod, kjer imajo na voljo signal Mobitelovih omrežij, zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo. Naša omrežja so tako med najboljšimi in najbolj sodobnimi v svetu."

Signal omrežja Mobitel UMTS pokriva že 71,8 % prebivalstva. Razširjenost uporabe Mobitel UMTS hitro narašča, uporabnikov tretje generacije mobilnih telekomunikacij je že 120 tisoč.

Mobitel tudi v Planici
Družba Mobitel bo tudi letos zagotovila pokritost s signalom omrežja UMTS/HSDPA v Planici. Vsem uporabnikom pa bo na portalu Planet pripravila celovit pregled dogajanja v Planici. Do 15. marca bo na Planetu potekala tudi velika nagradna igra Peljite avtobus prijateljev v Planico. Srečnega nagrajenca bo Planet popeljal na ogled finala svetovnega pokala smučarskih skokov, ki bo 25. marca v Planici, in sicer z avtobusom, na katerega bo povabil svoje prijatelje in znance. Nagradna vprašanja in vsebine, povezane s Planico, uporabniki najdejo na mobilnem Planetu v sklopih Novo in Šport, za hitri dostop do nagradne igre pa lahko pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P PLANICA na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki