marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Družba Mobitel na NT konferenci

Deli z ostalimi
Mobitel

22.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se tudi letos predstavlja na NT konferenci, ki bo potekala v Portorožu med 22. in 25. majem. Mobitel bo predstavil svoje inovativne rešitve, ki jih omogočajo napredne tehnologije mobilnih telekomunikacij.

Mobitelovi strokovnjaki bodo na konferenci s svojim znanjem in izkušnjami nastopili kot predavatelji, na posebnem dogodku pa bo Esad Babačič v sodelovanju z Mobitelom predstavil družbeno angažiran projekt Verjemi v svoj koš.

Družba Mobitel se bo predstavila na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji s predavanji strokovnjakov in zanimivo predstavitvijo sodobnih tehnologij. NT konferenca bo potekala med 22. in 25. majem v Portorožu, prisotnost družbe Mobitel pa odraža tesno sodelovanje Mobitela in Microsofta na področju razvoja najsodobnejših rešitev. Slednje izhajajo iz vse bolj izrazite sinergije med telekomunikacijskimi in informacijskimi tehnologijami 21. stoletja, Mobitelovim uporabnikom pa so na voljo med prvimi na svetu.

S predavanji na NT konferenci sodelujejo Mobitelovi strokovnjaki, ki predstavljajo nove generacije brezžičnih mobilnih podatkovnih tehnologij, medtem ko bo Esad Babačič na posebnem dogodku, imenovanem Ring, 23. maja predstavil dobrodelni projekt Verjemi v svoj koš, ki ga izvaja v sodelovanju z Mobitelom. Istega dne zvečer bo v okviru Mobitelovega sponzorstva potekal dobrodelni pohod pod geslom >Učimo se za življenje< od lagune Grand Hotel Bernardin do Avditorija v Portorožu, kjer bo ob 20.30 uri sledil še koncert treh udarnih slovenskih glasbenikov, Zorana Predina, Petra Lovšina in Vlada Kreslina. Udeleženci bodo pri tem lahko sodelovali v dobrodelni akciji Verjemi v svoj koš za obnovo uničenih in zanemarjenih košarkaških igrišč po Sloveniji prek Mobitelove storitve SMS Donacija. V omenjeni akciji lahko sodelujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo IGRISCE na 1919 in s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 230 SIT (0,96 EUR), družba Mobitel pa se dobrodelni namen odreka vsem prihodkom, povezanih s tovrstnimi sporočili SMS in jih bo po odbitju DDV v lastnem imenu donirala projektu.

Na Mobitelovem razstavnem prostoru se lahko udeleženci NT konference seznanijo z naprednimi storitvami mobilnih telekomunikacij, zanje pa bo pripravljena še posebej ugodna ponudba mobilnikov in dodatne opreme.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki