marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Družba Mobitel na NT konferenci


22.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se tudi letos predstavlja na NT konferenci, ki bo potekala v Portorožu med 22. in 25. majem. Mobitel bo predstavil svoje inovativne rešitve, ki jih omogočajo napredne tehnologije mobilnih telekomunikacij.

Mobitelovi strokovnjaki bodo na konferenci s svojim znanjem in izkušnjami nastopili kot predavatelji, na posebnem dogodku pa bo Esad Babačič v sodelovanju z Mobitelom predstavil družbeno angažiran projekt Verjemi v svoj koš.

Družba Mobitel se bo predstavila na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji s predavanji strokovnjakov in zanimivo predstavitvijo sodobnih tehnologij. NT konferenca bo potekala med 22. in 25. majem v Portorožu, prisotnost družbe Mobitel pa odraža tesno sodelovanje Mobitela in Microsofta na področju razvoja najsodobnejših rešitev. Slednje izhajajo iz vse bolj izrazite sinergije med telekomunikacijskimi in informacijskimi tehnologijami 21. stoletja, Mobitelovim uporabnikom pa so na voljo med prvimi na svetu.

S predavanji na NT konferenci sodelujejo Mobitelovi strokovnjaki, ki predstavljajo nove generacije brezžičnih mobilnih podatkovnih tehnologij, medtem ko bo Esad Babačič na posebnem dogodku, imenovanem Ring, 23. maja predstavil dobrodelni projekt Verjemi v svoj koš, ki ga izvaja v sodelovanju z Mobitelom. Istega dne zvečer bo v okviru Mobitelovega sponzorstva potekal dobrodelni pohod pod geslom >Učimo se za življenje< od lagune Grand Hotel Bernardin do Avditorija v Portorožu, kjer bo ob 20.30 uri sledil še koncert treh udarnih slovenskih glasbenikov, Zorana Predina, Petra Lovšina in Vlada Kreslina. Udeleženci bodo pri tem lahko sodelovali v dobrodelni akciji Verjemi v svoj koš za obnovo uničenih in zanemarjenih košarkaških igrišč po Sloveniji prek Mobitelove storitve SMS Donacija. V omenjeni akciji lahko sodelujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo IGRISCE na 1919 in s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 230 SIT (0,96 EUR), družba Mobitel pa se dobrodelni namen odreka vsem prihodkom, povezanih s tovrstnimi sporočili SMS in jih bo po odbitju DDV v lastnem imenu donirala projektu.

Na Mobitelovem razstavnem prostoru se lahko udeleženci NT konference seznanijo z naprednimi storitvami mobilnih telekomunikacij, zanje pa bo pripravljena še posebej ugodna ponudba mobilnikov in dodatne opreme.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki