marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Mobilni Planet z vse večjo obiskanostjo


10.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov multimedijski portal Planet obiskuje že več kot 200.000 rednih uporabnikov, skupno število obiskovalcev pa je že preseglo milijon. Uvedba brezplačnega brskanja po Planetu je spodbudila večji obisk, vse več zanimanja pa je tudi za Planetove mobilne videovsebine.

Mobilni Planet je septembra lani doživel temeljito prenovo. Poleg prenovljene podobe so uporabniki zelo dobro sprejeli brezplačno brskanje po Planetu, kar pomeni, da sedaj ni več zaračunavanja vstopnin in prenesenih podatkov. Rednih obiskovalcev mobilnega Planeta je sedaj že več kot 200.000, od uvedbe pa je mobilni Planet zabeležil že dober milijon različnih obiskovalcev. V zadnjih mesecih je najbolj priljubljen sklop raznolikih športnih vsebin, sledijo jim novice, melodije, slike in igre za mobilnike, prostočasne aktivnosti ter storitve sporočanja. Uporabniki Planeta pa lahko enostavno in elegantno spremljajo razmere na slovenskih, avstrijskih in italijanskih smučiščih, tudi z ogledom kamer na smučiščih.

Poleg brezplačnega brskanja prek podatkovnega prenosa GPRS/UMTS v Mobitelovih omrežjih je prednost Planeta bogat nabor vsebin in storitev, ki so v veliki večini brezplačne. Pred dostopom do plačljivih vsebin, kot so melodije, slike in igre za mobilnike, je uporabnik vedno seznanjen s ceno, šele po potrditvi le-te pa se mu strošek tudi zaračuna.

Planet že od leta 2003 omogoča tudi privlačne mobilne videovsebine, ki jih je mogoče spremljati na skoraj vseh sodobnejših mobilnikih. Kakovost prikaza je najvišja z uporabo zmogljivega omrežja Mobitel UMTS/HSDPA.

Pestro izbiro uporabnih, večpredstavnostnih vsebin, fotografij, videa in glasbe portala lahko uporabniki prilagodijo svojim potrebam in željam, saj lahko v Moj Planet dodajo želene vsebinske sklope. Pri tem si lahko pomagajo s čarovnikom, ki posamezniku glede na izkazana zanimanja predlaga primeren nabor povezav. Hiter dostop do želenih vsebin omogoča tudi iskalnik, medtem ko se prikaz in nabor vsebin samodejno prilagajata zmogljivostim uporabnikovega mobilnika.

Prav tako dober obisk, več kot 200 tisoč rednih obiskovalcev, ki so ga sprejeli za svoj priljubljeni medij, beleži tudi spletni Planet. Ta se z mobilnim Planetom vsebinsko dopolnjuje, uporabnikom pa na spletnem naslovu www.planet.si nudi še podporo osebnih nastavitev na mobilnem Planetu.

Multimedijski portal Planet bo tudi v prihodnje nudil vrsto vsebinskih in storitvenih novosti, s čimer bo uporabniška izkušnja še boljša in bolj personalizirana, vsebine pa še bolj interaktivne.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki