marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Mobilna televizija pri Mobitelu

Deli z ostalimi
Mobitel

12.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je na slovenskem trgu predstavil novost - mobilno televizijo. Odslej lahko Mobitelovi uporabniki spremljajo televizijske programe v živo, na svojih mobilnikih. Ogled mobilne televizije pri Mobitelu bo v promocijskem obdobju do konca avgusta brezplačen.

Mobilna televizija je nova storitev družbe Mobitel. Odslej bodo Mobitelovi uporabniki s svojimi mobilniki spremljali vrsto televizijskih programov povsod, kjer jim je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Novo storitev bodo lahko brezplačno preizkušali do konca avgusta, saj bo tako ogled kot prenos podatkov brezplačen.

Ogled mobilne televizije je mogoč z mobiteli, ki podpirajo hiter prenos podatkov UMTS oziroma HSDPA ter omogočajo predvajanje pretočnih vsebin. Trenutno so uporabnikom mobilne televizije pri Mobitelu na voljo programi TV Slovenija 1 in 2, Šport TV, Info TV, Cartoon Network, Čarli TV ter Golica TV. Število programov se bo postopno povečevalo. V Mobitelu pa načrtujejo tudi dodatne zmožnosti, ki bodo storitev še bolj približale uporabnikom.

Mobilna televizija pri Mobitelu ponuja tudi programski vodič (EPG), iskalnik po naslovih oddaj ter SMS opomnik, ki lahko uporabnika opozori na začetek želene oddaje.

Povezava na storitev Mobilna televizija je dostopna z uvodne strani mobilnega Planeta, za hitri dostop lahko uporabniki pošljejo tudi SMS z vsebino P TV na številko 1919.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki