marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

slikaRiltok: mobilni bančni trojanski konj išče nove žrtve v Evropi
05.07.2019

Raziskovalci družbe Kaspersky so odkrili nove različice mobilne zlonamerne programske opreme Riltok, ki uporabnikom krade denar. Ta je bila prvič opažena sredi leta 2018 v Rusiji, danes pa širi ozemlje svojih tarč na celoten svet. Kot prve cilja evropske države; zakrito kot priljubljeno storitev so jo že opazili v Franciji, Italiji in Veliki Britaniji.

članki

Mobitel: Mnoge ugodnosti za uporabnike

Deli z ostalimi
Mobitel

10.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel izpolnjuje zaveze, ki jih je uvedla leta 2005. Mobitel že dalj časa omogoča zgolj 12-mesečno obdobje vezave ob nakupu mobilnikov GSM, poleg tega pa tudi ne zaklepa mobilnikov na omrežje.

S 1. 5. 2007 je tudi skrajšal obdobje vezav naročnikom, ki so ob nakupu subvencioniranega mobilnega aparata GSM sklenili naročniško razmerje pred 1. 5. 2005 oziroma so do tega datuma podaljšali njegovo veljavnost in bi se jim pogodbena vezava iztekla po 1. 5. 2007.

Odraz Mobitelove ponudbe je tudi izrazita zvestoba uporabnikov in njihovo visoko zadovoljstvo, kar v družbi ves čas spremljajo z raziskavami. Ključen je tudi podatek, da več kot polovica Mobitelovih uporabnikov ni bila in ni vezana na operaterja ter da se je doslej za prenos številk iz Mobitela k drugim ponudnikom odločilo manj kot dva odstotka uporabnikov. V Mobitelu ob tem beležijo nadaljnje povečevanje deleža in števila naročnikov.

Tomo Štuflek, direktor Enote prodaja v Mobitelu: »Mobitel že vrsto let deluje na izrazito konkurenčnem trgu in ohranja vodilni položaj s stalno usmerjenostjo k zagotavljanju najboljšega našim uporabnikom. Smo prva izbira tistih, ki pričakuje vrhunsko rešitev svojih komunikacijskih potreb po sprejemljivi ceni. Uporabnikom omogočamo vrsto ugodnosti, kot so brezplačno komuniciranje v Sloveniji z videotelefonijo in storitvama m:komunikator ter Pritisni in govori. Nudimo tudi najboljšo izbiro gostovanj v tujini in velik nabor popustov, kot so za količino pogovorov, število naročniških razmerij, izjemno ugodna je tudi ponudba za uporabnike Družinskega bonusa. K vsemu temu dodajamo stalno uvajanje tehnoloških in storitvenih novosti, odlično skrb za uporabnike in ugodne cene brez drobnega tiska.«

Mobitel je v zadnjih mesecih uvedel vrsto novosti. Izvedel je nadgradnjo mobilnih omrežij s tehnologijami EDGE in HSDPA ter povečuje pokritost s signalom tretje generacije, ki že presega 72 odstotkov. Storitve tretje generacije so na voljo tudi Mobiuporabnikom, obseg uporabe pa skokovito narašča, saj Mobitel UMTS uporablja že več kot 135.000 uporabnikov. Družini Mobitel UMTS se vsak dan pridruži nekaj sto novih uporabnikov.

Med storitvenimi novostmi je m:komunikator, s katerim je možna brezplačna video komunikacija med računalniki in uporabniki Mobitel UMTS. Poleg tega je operater za isto ceno ponudil dvakrat več, saj je podvojil količino zakupljenih podatkov v svojih podatkovnih paketih, za 60 odstotkov pa je Mobitel tudi znižal cene podatkovnega prenosa pri hrvaškem operaterju T-Mobile.

Mobitel je uvedel tudi vrsto novosti na področju mobilnega sporočanja - celovito rešitev BlackBerry, vse več uporabnikov pa se odloča tudi za rešitev Integral, ki deluje s pestrim izborom mobilnikov, ki so že na trgu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki