marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Mobitel: Mnoge ugodnosti za uporabnike

Deli z ostalimi
Mobitel

10.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel izpolnjuje zaveze, ki jih je uvedla leta 2005. Mobitel že dalj časa omogoča zgolj 12-mesečno obdobje vezave ob nakupu mobilnikov GSM, poleg tega pa tudi ne zaklepa mobilnikov na omrežje.

S 1. 5. 2007 je tudi skrajšal obdobje vezav naročnikom, ki so ob nakupu subvencioniranega mobilnega aparata GSM sklenili naročniško razmerje pred 1. 5. 2005 oziroma so do tega datuma podaljšali njegovo veljavnost in bi se jim pogodbena vezava iztekla po 1. 5. 2007.

Odraz Mobitelove ponudbe je tudi izrazita zvestoba uporabnikov in njihovo visoko zadovoljstvo, kar v družbi ves čas spremljajo z raziskavami. Ključen je tudi podatek, da več kot polovica Mobitelovih uporabnikov ni bila in ni vezana na operaterja ter da se je doslej za prenos številk iz Mobitela k drugim ponudnikom odločilo manj kot dva odstotka uporabnikov. V Mobitelu ob tem beležijo nadaljnje povečevanje deleža in števila naročnikov.

Tomo Štuflek, direktor Enote prodaja v Mobitelu: »Mobitel že vrsto let deluje na izrazito konkurenčnem trgu in ohranja vodilni položaj s stalno usmerjenostjo k zagotavljanju najboljšega našim uporabnikom. Smo prva izbira tistih, ki pričakuje vrhunsko rešitev svojih komunikacijskih potreb po sprejemljivi ceni. Uporabnikom omogočamo vrsto ugodnosti, kot so brezplačno komuniciranje v Sloveniji z videotelefonijo in storitvama m:komunikator ter Pritisni in govori. Nudimo tudi najboljšo izbiro gostovanj v tujini in velik nabor popustov, kot so za količino pogovorov, število naročniških razmerij, izjemno ugodna je tudi ponudba za uporabnike Družinskega bonusa. K vsemu temu dodajamo stalno uvajanje tehnoloških in storitvenih novosti, odlično skrb za uporabnike in ugodne cene brez drobnega tiska.«

Mobitel je v zadnjih mesecih uvedel vrsto novosti. Izvedel je nadgradnjo mobilnih omrežij s tehnologijami EDGE in HSDPA ter povečuje pokritost s signalom tretje generacije, ki že presega 72 odstotkov. Storitve tretje generacije so na voljo tudi Mobiuporabnikom, obseg uporabe pa skokovito narašča, saj Mobitel UMTS uporablja že več kot 135.000 uporabnikov. Družini Mobitel UMTS se vsak dan pridruži nekaj sto novih uporabnikov.

Med storitvenimi novostmi je m:komunikator, s katerim je možna brezplačna video komunikacija med računalniki in uporabniki Mobitel UMTS. Poleg tega je operater za isto ceno ponudil dvakrat več, saj je podvojil količino zakupljenih podatkov v svojih podatkovnih paketih, za 60 odstotkov pa je Mobitel tudi znižal cene podatkovnega prenosa pri hrvaškem operaterju T-Mobile.

Mobitel je uvedel tudi vrsto novosti na področju mobilnega sporočanja - celovito rešitev BlackBerry, vse več uporabnikov pa se odloča tudi za rešitev Integral, ki deluje s pestrim izborom mobilnikov, ki so že na trgu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki