marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Mobitel: Mnoge ugodnosti za uporabnike


10.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel izpolnjuje zaveze, ki jih je uvedla leta 2005. Mobitel že dalj časa omogoča zgolj 12-mesečno obdobje vezave ob nakupu mobilnikov GSM, poleg tega pa tudi ne zaklepa mobilnikov na omrežje.

S 1. 5. 2007 je tudi skrajšal obdobje vezav naročnikom, ki so ob nakupu subvencioniranega mobilnega aparata GSM sklenili naročniško razmerje pred 1. 5. 2005 oziroma so do tega datuma podaljšali njegovo veljavnost in bi se jim pogodbena vezava iztekla po 1. 5. 2007.

Odraz Mobitelove ponudbe je tudi izrazita zvestoba uporabnikov in njihovo visoko zadovoljstvo, kar v družbi ves čas spremljajo z raziskavami. Ključen je tudi podatek, da več kot polovica Mobitelovih uporabnikov ni bila in ni vezana na operaterja ter da se je doslej za prenos številk iz Mobitela k drugim ponudnikom odločilo manj kot dva odstotka uporabnikov. V Mobitelu ob tem beležijo nadaljnje povečevanje deleža in števila naročnikov.

Tomo Štuflek, direktor Enote prodaja v Mobitelu: »Mobitel že vrsto let deluje na izrazito konkurenčnem trgu in ohranja vodilni položaj s stalno usmerjenostjo k zagotavljanju najboljšega našim uporabnikom. Smo prva izbira tistih, ki pričakuje vrhunsko rešitev svojih komunikacijskih potreb po sprejemljivi ceni. Uporabnikom omogočamo vrsto ugodnosti, kot so brezplačno komuniciranje v Sloveniji z videotelefonijo in storitvama m:komunikator ter Pritisni in govori. Nudimo tudi najboljšo izbiro gostovanj v tujini in velik nabor popustov, kot so za količino pogovorov, število naročniških razmerij, izjemno ugodna je tudi ponudba za uporabnike Družinskega bonusa. K vsemu temu dodajamo stalno uvajanje tehnoloških in storitvenih novosti, odlično skrb za uporabnike in ugodne cene brez drobnega tiska.«

Mobitel je v zadnjih mesecih uvedel vrsto novosti. Izvedel je nadgradnjo mobilnih omrežij s tehnologijami EDGE in HSDPA ter povečuje pokritost s signalom tretje generacije, ki že presega 72 odstotkov. Storitve tretje generacije so na voljo tudi Mobiuporabnikom, obseg uporabe pa skokovito narašča, saj Mobitel UMTS uporablja že več kot 135.000 uporabnikov. Družini Mobitel UMTS se vsak dan pridruži nekaj sto novih uporabnikov.

Med storitvenimi novostmi je m:komunikator, s katerim je možna brezplačna video komunikacija med računalniki in uporabniki Mobitel UMTS. Poleg tega je operater za isto ceno ponudil dvakrat več, saj je podvojil količino zakupljenih podatkov v svojih podatkovnih paketih, za 60 odstotkov pa je Mobitel tudi znižal cene podatkovnega prenosa pri hrvaškem operaterju T-Mobile.

Mobitel je uvedel tudi vrsto novosti na področju mobilnega sporočanja - celovito rešitev BlackBerry, vse več uporabnikov pa se odloča tudi za rešitev Integral, ki deluje s pestrim izborom mobilnikov, ki so že na trgu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki