marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mobitel LTE/4G tudi za uporabnike predplačniškega mobilnega interneta

Deli z ostalimi

02.09.2013
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je kot prvi slovenski operater prednosti hitrega prenosa podatkov LTE ponudil tudi uporabnikom predplačniškega mobilnega interneta. Prenos podatkov Mobitel LTE/4G je na voljo v okviru obstoječih paketov predplačniškega mobilnega interneta kot brezplačna dodatna storitev, ki si jo uporabnik vklopi po želji.

Do omrežja Mobitel LTE/4G nato dostopa povsod, kjer je zagotovljena ustrezna pokritost LTE, to je v 55 slovenskih krajih, s čimer je zagotovljena skoraj 50-odstotna pokritost prebivalstva. S tem se je Slovenija uvrstila med prve države na svetu, kjer je hitri prenos podatkov LTE na voljo tudi v okviru predplačniške ponudbe.

Pogoji za uporabo hitrega prenosa podatkov Mobitel LTE/4G so sicer enaki kot za naročnike: uporabnik potrebuje napravo s podporo LTE (osebni ali tablični računalnik, USB-modem, mobilno dostopno točko WiFi), USIM-kartico ter vklopljeno storitev Hitri internet LTE/4G. Uporabniki predplačniškega mobilnega interneta, ki želijo za prenos podatkov uporabljati omrežje Mobitel LTE/4G, pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo LTE na številko 1918 ali vklop hitrega prenosa podatkov LTE uredijo prek portala moj.telekom.si.

Z novo ponudbo LTE Telekoma Slovenije so sodobne tehnologije, ki zagotavljajo bistvene večje prenosne hitrosti in s tem novo kakovost mobilnega interneta, dostopne širšemu krogu uporabnikov. Ponudba namreč poleg naročnikov vključuje tudi predplačniške uporabnike, ki spletni dostop praviloma potrebujejo le občasno. Tako lahko s paketi predplačniškega mobilnega interneta zakupijo toliko dni neomejenega interneta, kolikor ga potrebujejo, kar je nadvse dobrodošlo tudi tujcem, ki so v Sloveniji le začasno, pa tudi za vse, ki želijo mobilni internet uporabljati brez naročnine.

Pri tem imajo na voljo cenovno ugodno ponudbo, saj en dan internetnega dostopa stane le 2 evra, 30 dni 10 evrov in 100 dni samo 20 evrov. Izbirajo lahko med dvema paketoma, prvi po ceni 9,90 evra nudi SIM-kartico za prenos podatkov, drugi pa za 79 evrov poleg SIM-karnitice vključuje še mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Ob uvedbi ponudbe LTE za predplačniške uporabnike je v ponudbi nov paket, ki v E-trgovini omogoča nakup USB LTE-modema Huawei E3276 po ugodni ceni 99 evrov. V ponudbi Mobitel LTE/4G pa sta še dve LTE-dostopni točki, ZTE MF91D in Huawei E5776s. Navedene cene vključujejo DDV.
Telekom Slovenije je omrežje Mobitel LTE/4G predstavil letos pomladi, v samo petih mesecih od uvedbe pa je uspel zagotoviti skoraj 50-odstotno pokritost prebivalstva z LTE-signalom, s hitrostmi do 100 Mb/s v smeri proti uporabniku in do 50 Mb/s v smeri od uporabnika. Omrežje LTE tvori 157 baznih postaj in je na voljo v 55 krajih. Hkrati je v ponudbi že 21 naprav LTE, od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov ter modemov USB in MiFi, po akcijskih cenah, z možnostjo nakupa na obroke.
Telekom Slovenije je ponudbo naprav LTE obogatil s privlačnimi novostmi, težko pričakovanim tabličnim računalnikom Samsung Galaxy TAB 3 8.0 LTE, pametni telefon Samsung Galaxy S4 Active, odporen na vodo in prah, ter mobitel Samsung Galaxy S4 Zoom z izjemno kamero. Zmogljive naprave družine Galaxy S4 so v ponudbi po akcijskih cenah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki