marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

97 kandidatov za nastop v VIP-šotoru glasbenega spektakla ITAK Džafest

Deli z ostalimi
Mobitel

22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Na glasbenem natečaju ITAK Džafest se je že pričel prvi krog glasovanja za glasbeno skupino ali glasbenico, glasbenika, ki bo 7. junija 2009 nastopil v VIP-šotoru glasbenega spektakla ITAK Džafest.

Prek spletnega mesta www.itak.si se je na natečaj prijavilo kar 97 kandidatov, ki bodo do 4. maja zbirali SMS-glasove in poskušali prepričati strokovno žirijo, da si zaslužijo finalni boj in po zaključku drugega kroga glasovanja tudi nastop v VIP-šotoru Itak Džafest. V manj kot tednu dni je bilo oddanih že več kot 55.000 glasov.

Na spletnem mestu www.itak.si se je že pričel prvi krog SMS-glasovanja za izbor najboljšega glasbenika natečaja Itak Džafest. Vsi, ki so v središču glasbenega dogajanja, lahko izberejo svoje najljubše kandidate in zanje glasujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo DZAFEST in kodo izvajalca na številko 031 77 66 77. Od pričetka glasovanja, 16. aprila, je bilo oddanih že več kot 55.000 glasov.

Po zaključku prvega kroga glasovanja 4. maja 2009 in izboru strokovne žirije, ki jo sestavljajo glasbeni kritik Miroslav Akrapovič, Polet, glasbeni novinar Toni Cahunek, RSQ magazine, in kreativni direktor Aljoša Bagola, Pristop, bodo trije finalisti v drugem krogu glasovanja imeli še skoraj mesec dni časa, da se v posebnih nalogah dokažejo, da so res najboljši. Najboljši izmed treh finalistov bo nastopil v VIP-šotoru glasbenega spektakla Itak Džafest, ki bo 7. junija 2009 potekal na Hipodromu Stožice v Ljubljani.

Na natečaj Itak Džafest je prijavljenih kar 97 skupin, posameznic in posameznikov, ki se na spletnem mestu www.itak.si predstavljajo s svojimi glasbenimi prvenci, življenjepisi, nekateri pa tudi že z videospoti. Pogoj za prijavo je bil, da glasbena skupina, posameznica ali posameznik niso izdali več kot enega glasbenega albuma. Med prijavljenimi najdemo tudi take, ki so že poskušali najti svoj košček slave na drugih tekmovanjih in festivalih, mnogo je tudi povsem novih obrazov, ki želijo svojo glasbo deliti z množicami. Med prijavljenimi so tako rockerji, hiphopovci, metalci, pop skupine in drugi. Vsi, ki so že začeli z glasovanjem ali bodo svojega najboljšega izvajalca še izbrali, bodo imeli pri izboru kar veliko dela.

Kdo vse se želi predstaviti pred glasbenimi založniki in producenti, ki jih bo gostil VIP-šotor na glasbenem spektaklu ITAK Džafest 7. junija na Hipodromu Stožice, si lahko ogledate na http://dzafest.itak.si/natecaj in prek SMS-glasovanja pomagate mladim glasbenim ustvarjalcem do želene slave.

Več informacij je na voljo na www.itak.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki