marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

97 kandidatov za nastop v VIP-šotoru glasbenega spektakla ITAK Džafest

Deli z ostalimi
Mobitel

22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Na glasbenem natečaju ITAK Džafest se je že pričel prvi krog glasovanja za glasbeno skupino ali glasbenico, glasbenika, ki bo 7. junija 2009 nastopil v VIP-šotoru glasbenega spektakla ITAK Džafest.

Prek spletnega mesta www.itak.si se je na natečaj prijavilo kar 97 kandidatov, ki bodo do 4. maja zbirali SMS-glasove in poskušali prepričati strokovno žirijo, da si zaslužijo finalni boj in po zaključku drugega kroga glasovanja tudi nastop v VIP-šotoru Itak Džafest. V manj kot tednu dni je bilo oddanih že več kot 55.000 glasov.

Na spletnem mestu www.itak.si se je že pričel prvi krog SMS-glasovanja za izbor najboljšega glasbenika natečaja Itak Džafest. Vsi, ki so v središču glasbenega dogajanja, lahko izberejo svoje najljubše kandidate in zanje glasujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo DZAFEST in kodo izvajalca na številko 031 77 66 77. Od pričetka glasovanja, 16. aprila, je bilo oddanih že več kot 55.000 glasov.

Po zaključku prvega kroga glasovanja 4. maja 2009 in izboru strokovne žirije, ki jo sestavljajo glasbeni kritik Miroslav Akrapovič, Polet, glasbeni novinar Toni Cahunek, RSQ magazine, in kreativni direktor Aljoša Bagola, Pristop, bodo trije finalisti v drugem krogu glasovanja imeli še skoraj mesec dni časa, da se v posebnih nalogah dokažejo, da so res najboljši. Najboljši izmed treh finalistov bo nastopil v VIP-šotoru glasbenega spektakla Itak Džafest, ki bo 7. junija 2009 potekal na Hipodromu Stožice v Ljubljani.

Na natečaj Itak Džafest je prijavljenih kar 97 skupin, posameznic in posameznikov, ki se na spletnem mestu www.itak.si predstavljajo s svojimi glasbenimi prvenci, življenjepisi, nekateri pa tudi že z videospoti. Pogoj za prijavo je bil, da glasbena skupina, posameznica ali posameznik niso izdali več kot enega glasbenega albuma. Med prijavljenimi najdemo tudi take, ki so že poskušali najti svoj košček slave na drugih tekmovanjih in festivalih, mnogo je tudi povsem novih obrazov, ki želijo svojo glasbo deliti z množicami. Med prijavljenimi so tako rockerji, hiphopovci, metalci, pop skupine in drugi. Vsi, ki so že začeli z glasovanjem ali bodo svojega najboljšega izvajalca še izbrali, bodo imeli pri izboru kar veliko dela.

Kdo vse se želi predstaviti pred glasbenimi založniki in producenti, ki jih bo gostil VIP-šotor na glasbenem spektaklu ITAK Džafest 7. junija na Hipodromu Stožice, si lahko ogledate na http://dzafest.itak.si/natecaj in prek SMS-glasovanja pomagate mladim glasbenim ustvarjalcem do želene slave.

Več informacij je na voljo na www.itak.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki