marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Mobitel in Samsung ponovno podprla organizacijo Europa Donna

Deli z ostalimi
Mobitel

08.10.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba Mobitel skupaj s Samsungom letos ponovno podpira humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon«, posebne izvedbe mobilnika v ekskluzivni količini 1.000 mobitelov.

Mobitel in Samsung sta se pridružila humanitarni akciji organizacije Europa Donna z namenom zbiranja sredstev za nakup medicinske opreme, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Samsung in Mobitel sta v okviru akcije pripravila posebno različico zmogljivega mobitela Samsung Monte v izvedbi »Pink Ribbon«. Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 mobilnikov je na voljo ekskluzivno pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem tudi hitri dostop do potisne e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, kot je Facebook, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, pri čemer kamera pri fotografiranju zaznava obraz in nasmeh. Omogoča povezljivost WLAN, na voljo pa je 200 MB spomina, ki ga lahko s pomnilniško kartico še povečate.

Mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« je ob sklenitvi naročniškega razmerja Super ali Mega Povezani na voljo za samo 9 EUR, Opti Povezani za 49 EUR ter v splošni akciji za 89 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Mobitel in Samsung bosta za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« skupaj namenila 10 EUR organizaciji Europa Donna.

V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: »V naši organizaciji si izjemno prizadevamo, da vsako priložnost izkoristimo za osveščanje o nevarnosti bolezni, kot je rak dojk. Vesela sem, da nam pri tem ob strani stojijo naši dragoceni partnerji, med njimi tudi družbi Mobitel in Samsung, in nam pomagajo pri zbiranju še tako potrebnih sredstev. Mobitel Samsung »Pink Ribbon,« s prodajo katerega nam bodo pomagali tudi letos, pa je med drugim postal tudi zaščitni znak rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk!«

Mobitel in Samsung sta podprla tudi dobrodelni Tek in hojo za upanje v Ljubljani in Mariboru.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki