marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Mobitel in Samsung ponovno podprla organizacijo Europa Donna

Deli z ostalimi
Mobitel

08.10.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba Mobitel skupaj s Samsungom letos ponovno podpira humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon«, posebne izvedbe mobilnika v ekskluzivni količini 1.000 mobitelov.

Mobitel in Samsung sta se pridružila humanitarni akciji organizacije Europa Donna z namenom zbiranja sredstev za nakup medicinske opreme, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Samsung in Mobitel sta v okviru akcije pripravila posebno različico zmogljivega mobitela Samsung Monte v izvedbi »Pink Ribbon«. Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 mobilnikov je na voljo ekskluzivno pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem tudi hitri dostop do potisne e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, kot je Facebook, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, pri čemer kamera pri fotografiranju zaznava obraz in nasmeh. Omogoča povezljivost WLAN, na voljo pa je 200 MB spomina, ki ga lahko s pomnilniško kartico še povečate.

Mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« je ob sklenitvi naročniškega razmerja Super ali Mega Povezani na voljo za samo 9 EUR, Opti Povezani za 49 EUR ter v splošni akciji za 89 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Mobitel in Samsung bosta za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« skupaj namenila 10 EUR organizaciji Europa Donna.

V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: »V naši organizaciji si izjemno prizadevamo, da vsako priložnost izkoristimo za osveščanje o nevarnosti bolezni, kot je rak dojk. Vesela sem, da nam pri tem ob strani stojijo naši dragoceni partnerji, med njimi tudi družbi Mobitel in Samsung, in nam pomagajo pri zbiranju še tako potrebnih sredstev. Mobitel Samsung »Pink Ribbon,« s prodajo katerega nam bodo pomagali tudi letos, pa je med drugim postal tudi zaščitni znak rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk!«

Mobitel in Samsung sta podprla tudi dobrodelni Tek in hojo za upanje v Ljubljani in Mariboru.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki