marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Mobitel in Samsung ponovno podprla organizacijo Europa Donna

Deli z ostalimi
Mobitel

08.10.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba Mobitel skupaj s Samsungom letos ponovno podpira humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon«, posebne izvedbe mobilnika v ekskluzivni količini 1.000 mobitelov.

Mobitel in Samsung sta se pridružila humanitarni akciji organizacije Europa Donna z namenom zbiranja sredstev za nakup medicinske opreme, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Samsung in Mobitel sta v okviru akcije pripravila posebno različico zmogljivega mobitela Samsung Monte v izvedbi »Pink Ribbon«. Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 mobilnikov je na voljo ekskluzivno pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem tudi hitri dostop do potisne e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, kot je Facebook, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, pri čemer kamera pri fotografiranju zaznava obraz in nasmeh. Omogoča povezljivost WLAN, na voljo pa je 200 MB spomina, ki ga lahko s pomnilniško kartico še povečate.

Mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« je ob sklenitvi naročniškega razmerja Super ali Mega Povezani na voljo za samo 9 EUR, Opti Povezani za 49 EUR ter v splošni akciji za 89 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Mobitel in Samsung bosta za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« skupaj namenila 10 EUR organizaciji Europa Donna.

V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: »V naši organizaciji si izjemno prizadevamo, da vsako priložnost izkoristimo za osveščanje o nevarnosti bolezni, kot je rak dojk. Vesela sem, da nam pri tem ob strani stojijo naši dragoceni partnerji, med njimi tudi družbi Mobitel in Samsung, in nam pomagajo pri zbiranju še tako potrebnih sredstev. Mobitel Samsung »Pink Ribbon,« s prodajo katerega nam bodo pomagali tudi letos, pa je med drugim postal tudi zaščitni znak rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk!«

Mobitel in Samsung sta podprla tudi dobrodelni Tek in hojo za upanje v Ljubljani in Mariboru.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki