marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Mobitel že to poletje z nižjimi cenami v EU

Deli z ostalimi
Mobitel

05.07.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo že to poletje omogočila nižje cene uporabe mobilnih storitev v državah Evropske unije, pri tem pa se je odločila za uporabnikom prijazen postopek. Prve evrotarife že 1. avgusta 2007.

Mobitelovi uporabniki bodo lahko že s 1. avgustom klicali po evrotarifi. Vsi Mobiuporabniki bodo imeli evrotarifo samodejno vključeno s 1. avgustom, naročniki pa lahko operaterju sporočijo svojo odločitev za evrotarifo. Če tega ne bodo storili, bo Mobitel naročnikom evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta 2007.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS se lahko za evrotarifo odločijo tako, da pošljejo sporočilo SMS z vsebino EVROTARIFA na številko 1919 ali se oglasijo v najbližjem Mobitelovem centru oziroma izpolnijo obrazec, ki je objavljen na www.mobitel.si, in ga pošljejo na naslov: Mobitel, d.d., Sektor naročniška razmerja - Storitve, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana.

Družba Mobitel bo evrotarifo na podlagi prejete odločitve naročnika omogočila čim prej, najkasneje pa v enem mesecu. Tako bo Mobitel naročnikom, katerih vlogo za vklop evrotarife bo prejel do konca julija, evrotarifo predčasno vklopil že 1. avgusta.
Vsem naročnikom, ki operaterju ne bodo sporočili svoje odločitve, bo Mobitel evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta letos.

Mobitel bo v mesecu juliju na svoji spletni strani objavil nov cenik gostovanja v državah Evropske unije, ki prinaša nižje cene, naročniki pa bodo koristne informacije prejeli tudi poleg računov v mesecu avgustu. Uporabniki lahko poiščejo informacije tudi v Centru za pomoč naročnikom ter v Mobitelovih centrih.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Z veseljem sporočam, da bodo Mobitelovi uporabniki v državah Evropske unije lahko ceneje klicali že to poletje. Odločili smo se za uporabnikom prijazno rešitev, ki jim ugodnejše cene zagotavlja predčasno.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki