marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Mobitel že to poletje z nižjimi cenami v EU

Deli z ostalimi
Mobitel

05.07.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo že to poletje omogočila nižje cene uporabe mobilnih storitev v državah Evropske unije, pri tem pa se je odločila za uporabnikom prijazen postopek. Prve evrotarife že 1. avgusta 2007.

Mobitelovi uporabniki bodo lahko že s 1. avgustom klicali po evrotarifi. Vsi Mobiuporabniki bodo imeli evrotarifo samodejno vključeno s 1. avgustom, naročniki pa lahko operaterju sporočijo svojo odločitev za evrotarifo. Če tega ne bodo storili, bo Mobitel naročnikom evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta 2007.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS se lahko za evrotarifo odločijo tako, da pošljejo sporočilo SMS z vsebino EVROTARIFA na številko 1919 ali se oglasijo v najbližjem Mobitelovem centru oziroma izpolnijo obrazec, ki je objavljen na www.mobitel.si, in ga pošljejo na naslov: Mobitel, d.d., Sektor naročniška razmerja - Storitve, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana.

Družba Mobitel bo evrotarifo na podlagi prejete odločitve naročnika omogočila čim prej, najkasneje pa v enem mesecu. Tako bo Mobitel naročnikom, katerih vlogo za vklop evrotarife bo prejel do konca julija, evrotarifo predčasno vklopil že 1. avgusta.
Vsem naročnikom, ki operaterju ne bodo sporočili svoje odločitve, bo Mobitel evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta letos.

Mobitel bo v mesecu juliju na svoji spletni strani objavil nov cenik gostovanja v državah Evropske unije, ki prinaša nižje cene, naročniki pa bodo koristne informacije prejeli tudi poleg računov v mesecu avgustu. Uporabniki lahko poiščejo informacije tudi v Centru za pomoč naročnikom ter v Mobitelovih centrih.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Z veseljem sporočam, da bodo Mobitelovi uporabniki v državah Evropske unije lahko ceneje klicali že to poletje. Odločili smo se za uporabnikom prijazno rešitev, ki jim ugodnejše cene zagotavlja predčasno.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki