marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mobitelovo praznično darilo Mladinskemu domu Malči Beličeve

Deli z ostalimi
Mobitel

22.12.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je danes na pobudo in v sodelovanju z Lions Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Prejeto računalniško opremo bodo otroci lahko uporabljali v izobraževalne in zabavne namene.

Družba Mobitel je v petek, 22. decembra 2006, na pobudo in v sodelovanju z Lion's Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Na ta način bodo lahko varovanci doma lažje in hitreje pridobivali informacije s svetovnega spleta, komunicirali z vrstniki in domačimi ter združili koristno z zabavnim.

Mladinski dom Malči Beličeve je dom za otroke iz socialno ogroženih družin. Otrokom v starosti do 14. let nudi bivanje in strokovno individualno pomoč, hkrati pa otroci redno obiskujejo pouk v bližnjih osnovnih šolah. Za prosti čas imajo organizirane dodatne, poljubne aktivnosti, na voljo pa so jim tudi skupni prostori za preživljanje prostega časa, likovna učilnica, knjižnica, nekaj računalnikov in klavir. Prejeto računalniško opremo bodo otroci uporabljali kot koristen delovni pripomoček in vir zabave.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki