marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Mobitel med najmočnejšimi blagovnimi znamkami

Deli z ostalimi
Mobitel

21.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Raziskava mednarodne revije Mobile Communications International je pokazala, da se družba Mobitel po vrednosti svoje blagovne znamke uvršča med 100 najmočnejših blagovnih znamk na področju mobilnih telekomunikacij.

Mobitel je tako edini slovenski mobilni operater, ki se je na svetovni ravni uvrstil v izbor stotih najmočnejših blagovnih znamk.

Mobitel je ena izmed 100 svetovno najmočnejših blagovnih znamk na področju mobilnih telekomunikacij. Tako je pokazala raziskava revije Mobile Communications International, ki se ukvarja s spremljanjem in razvojem mobilnih telekomunikacij na svetovni ravni. Zanjo jo je izvedlo podjetje Intangible Business, specializirano za vrednotenje blagovnih znamk, v raziskavi pa sta sodelovala še dva mednarodno priznana raziskovalna medija na področju telekomunikacij in medijev, Informa Telecoms in Media's World Cellular Information Service.

Mobitel je kot edini slovenski operater v svetovni razvrstitvi blagovnih znamk s področja mobilnih telekomunikacij zasedel 72. mesto.

Celotni seznam uvrstitev je objavljen na spletni povezavi: http://www.informatm.com/content/marlincontent/ITMG/ibctelecoms/matt/top100/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki