marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Mobilna TV v kakovosti HD

Deli z ostalimi
Mobitel

18.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobitel je nadgradil storitev Mobilna TV. Ta sedaj omogoča spremljanje TV-programov v mobilni HD-kakovosti. V Mobitelovi raznoliki ponudbi pa so tudi številni pametni telefoni in tablični komunikatorji, ki podpirajo mobilne HD-videovsebine.

Mobitel je svojim uporabnikom zagotovil še boljšo uporabniško izkušnjo pri spremljanju TV-programov v živo s storitvijo Mobilna TV. Mobitelovi uporabniki lahko namreč sedaj programe Mobilne TV preko Mobitelovega mobilnega portala Planet spremljajo v mobilni kakovosti HD. Mobitel je v ta namen nadgradil storitev Mobilna TV, tako da hitrosti kodiranja videa, ki so tudi do štirikrat višje od dosedanjih, omogočajo vrhunsko usklajenost zvoka in slike. S tem je Mobitel ponovno dosegel pomemben mejnik v razvoju in ponudbi naprednih mobilnih storitev, uporabnikom pa ponudil novost, ki zagotavlja še bolj kakovostne mobilne storitve.

Kakovost predvajanja je odvisna od zmogljivosti naprave. Seznam mobilnikov in naprav v Mobitelovi ponudbi, ki podpirajo videovsebine mobilne HD-kakovosti, je objavljen na e-naslovu Mobilna TV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki