marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobilna industrija želi zmanjšati onesnaževanje

Deli z ostalimi

05.10.2006
Objavil: Marko Likar

Skupina operaterjev, predstavnikov okoljevarstvenih organizacij ter mobilnih proizvajalcev, na čelu katere je finska Nokia, so si zadali cilj zmanjšati okolju škodljive vplive, ki jih povzročajo odpadni mobilniki, kateri niso bili reciklirani.

V tej skupini je možno najti ogromno priznanih podjetij in organizacij: Nokia, Motorola, Panasonic Mobile, France Telecom, Orange, Vodafone, TeliaSonera, Intel, Epson ter strokovnjake od WWF, finskega in angleškega Okoljevarstvenega inštituta ter predstavnike European Consumers Organisation.

Člani skupine se zavzemajo za boljše osveščanje ljudi o škodi, ki nastaja zaradi stari mobilnikov in kako se z lahkoto reši problem z reciklažo le-teh.

Skupina želi s posebnimi določili doseči prenehanje uporabe okolju škodljivih materialov, zmanjšati porabo energije, kar želijo doseči s posebnimi opomniki na mobilnikih, da naj se npr. po polnjenju izključi polnilec iz vtičnice. Prav tako želijo doseči višjo število vrnjenih mobilnikov s pomočjo akcij za uporabnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki