marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Milijon uporabnikov telefona Nokia 8800


17.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je prestižni mobilni telefon Nokia 8800, ki predstavlja vrhunec sodobnega dizajna, na svetovnem tržišču predstavila junija 2005. Do danes je telefon Nokia 8800 kot del svojega osebnega stila izbralo več kot milijon mobilnih uporabnikov.

Vrhunska izdelava, dodelanost detajlov in najnovejše tehnologije odsevajo prestiž in kvaliteto tega mobilnika. Ta teden je bil telefon Nokia 8800 nagrajen tudi z nagrado GSM Award za vrhunski dizajn, izbrane materiale in inovativnost.

"Mobilni telefon Nokia 8800 je našel svoje uporabnike med posamezniki, ki cenijo kvaliteto materialov in vrhunski dizajn,« pravi Alastair Curtis, ki vodi oblikovalsko ekipo družbe Mobile Phones. »Telefon Nokia 8800 je oblikovna umetnina in dosežek vrhunske tehnologije."

Telefon Nokia 8800 je svojim uporabnikom ponudil tudi ekskluzivni zvočni paket večkrat nagrajenega skladatelja Ryuichija Sakamote, ki vključuje melodije zvonjenja in opomnike. Ravno ta zvočni paket, ki ga odlikujejo moderni stil in mehkoba, je navdušil veliko število uporabnikov.

"Nokia ima dolgo tradicijo pri izdelovanju vrhunskih in brezčasnih mobilnih umetnin, kot je Nokia 8800, ki so namenjene najzahtevnejšim potrošnikom, ki zahtevajo najboljše materiale in vrhunsko mobilno doživetje,« pravi Heikki Norta iz družbe Nokia Corporation. »Milijon prodanih mobilnikov Nokia 8800 dokazuje, da potrošniki želijo mobilne telefone iz prestižne kategorije."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki