marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Microsoftov SkyBox preimenovan v MyPhone

Deli z ostalimi

27.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Skrivnostna Microsoftova aplikacija SkyBox je končno postala realnost in to pod novim imenom My phone.

Govorice, ki so krožile že nekaj mesecev so pripovedovale, da družba iz Redmonda načrtuje zagon nove storitve na Mobile World Congress ob koncu meseca, zdaj pa je na Microsoftovi uradni strani tudi potrdilo, da je My Phone trenutno že v različici beta.

Storitev My phone ne bo le preprosta knjižnica aplikacij, temveč bo lahko uporabnik shranil vanjo tudi celotno bazo vseh pomembnih informacij, kot so slike, video posnetki in kontakti, ki jih imamo na telefonu. Vse skupaj pa bo lepo shranjeno na strani, ki si jo bo uporabnik zaščitil s svojim geslom.

Iz Microsofta so ob najavi storitve postregli še z nekaj informacijami. Tako so priznali, da je spletna stran My Phone zaživela prej, kot so sprva pričakovali in da bo sama storitev za testiranje na voljo kmalu kot omejena beta verzija, ki bo a voljo le s povabilom.

V nadaljevanju so še sporočili, da je to pomemben korak za družbo Microsoft, ki tako povezuje mobilni telefon z osebnim računalnikom in medmrežjem, hkrati s tem pa tudi postavlja mobilne storitve, kot pomemben dodatek k svoji strategiji razvoja računalniške programske opreme in storitev.

My phone bo uporabnikom omogočala obnovo svoje baze podatkov na telefonu, če se karkoli zgodi in uporabnik izgubi vse kar je imel na aparatu ali zamenja telefon. Ideja sicer ni nova je pa uporabna, saj omogoča nadgrajevanje kar preko brezžičnih povezav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki