marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Microsoft in Skupina Telekom Slovenije podpisala dogovor o strateškem sodelovanju

Deli z ostalimi

31.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Podjetji Microsoft in Skupina Telekom Slovenije sta podpisali dogovor o strateškem sodelovanju, ki določa sodelovanje pri načrtovanju, izgradnji in razvoju informacijske infrastrukture v Skupini Telekom Slovenije.

Podjetji bosta sodelovali tudi pri razvoju naprednih konvergenčnih storitev in enotnih komunikacij, s katerimi bo Skupina Telekom Slovenije dosegla pomembno konkurenčno prednost na trgu. Z dogovorom Microsoft nadaljuje uspešno vzpostavljanje partnerstev s ponudniki komunikacijskih rešitev in telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji ter drugje po svetu.

Slovenska podružnica Microsofta in Skupina Telekom Slovenije sta predstavili dogovor o strateškem sodelovanju, v okviru katerega bosta podjetji sodelovali na različnih projektih razvoja naprednih storitev in tehnologij. Sodelovanje bo potekalo na področjih enotnih komunikacij, gostovanja in informacijskih storitev ter digitalnega doma. Tesno sodelovanje bo potekalo tudi pri izgradnji sodobnega in prilagodljivega informacijskega okolja, ki predstavlja temelj uspešnega poslovanja Skupine Telekom Slovenije in pomembno konkurenčno prednost skupine.

Najpomembnejši cilj podpisa dogovora je vzpostavitev poglobljenega sodelovanja na področjih svetovanja, podpore, tehnologije in trženja, na podlagi katerega bo Skupina Telekom Slovenije uspešno dosegala svoj strateški cilj postati vodilni ponudnik naprednih storitev za domače in poslovne uporabnike. Sodelovanje bo osredotočeno tudi na vzpostavitev standardnega informacijskega okolja, pri katerem bo imela Skupina Telekom Slovenije dostop do najnovejših Microsoftovih tehnologij, potrebnih za učinkovito podporo poslovanju. Microsoft bo Skupini Telekom Slovenije s svetovalnimi storitvami pomagal tudi pri strateškem načrtovanju naložb v informacijske tehnologije, kar bo dolgoročno omogočalo ustvarjanje dodane vrednosti in zniževanje skupnih stroškov lastništva.

Poleg tega bosta podjetji sodelovali tudi pri prenosu znanja in izkušenj na področju razvoja konvergenčnih storitev. Pri tem bo Skupina Telekom Slovenije za razvoj uporabljala Microsoftove rešitve za enotne komunikacije, na podlagi katerih bo razvijala napredne poslovne rešitve in konvergenčne storitve za poslovne in zasebne uporabnike.

»Dogovor s Skupino Telekom Slovenije predstavlja pomemben korak naprej pri razvoju sodobnih komunikacijskih tehnologij v Sloveniji,« je povedal Vahe Torossian, podpredsednik Microsofta za regijo Srednje in Vzhodne Evrope. »S svojimi tehnologijami razvijamo zmogljivo in bogato platformo, na kateri lahko naši partnerji in stranke zgradijo napredne rešitve in storitve ter z njimi izboljšajo svoj položaj na trgu in dosežejo pomembno konkurenčno prednost.«

Predsednik uprave Skupine Telekom Slovenije mag. Bojan Dremelj je ob tej priložnosti poudaril: »V Skupini Telekom Slovenije smo prepričani, da lahko Microsoft v tesnem sodelovanju in partnerstvu z nami s svojimi tehnološkimi rešitvami in storitvami veliko prispeva k uresničevanju strateških ciljev naše skupine. Naše sodelovanje bo usmerjeno v razvoj in zagotavljanje naprednih konvergenčnih storitev, s čimer bomo lahko ponudili najsodobnejše rešitve, ki jih potrebujejo današnji in jutrišnji poslovni ter zasebni uporabniki.«

Microsoft s tem korakom nadaljuje svojo strategijo vzpostavljanja partnerskih povezav z vodilnimi ponudniki komunikacijske opreme in telekomunikacijskimi operaterji. Microsoft je svojo zavezanost sodelovanju s telekomunikacijskimi operaterji že predstavil v okviru skupnih projektov s podjetji, kot so Deutsche Telekom, British Telecom, KPN, Telecom Italia, Belgacom in Swisscom, kjer je razvoj storitev postala ena izmed strateških usmeritev teh podjetij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki