marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Microsoft predstavil spremembe in novosti NT konference 2006

Deli z ostalimi

04.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Microsoft je na konferenci za novinarje predstavil novosti, ki bodo zaznamovale Microsoftovo NT konferenco med 22. in 25. majem v Portorožu. Med najpomembnejšimi novostmi letošnje konference je zmanjšanje števila predavanj, bolj tehnološko usmerjene vsebine ter dodatne priložnosti za predstavitev partnerjev.

Na konferenci za novinarje je Microsoft javnosti predstavil najpomembnejše novosti, ki bodo zaznamovale Microsoftovo NT konferenco 2006 med 22. in 25. majem v Portorožu. Letošnji dogodek bodo zaznamovale številne novosti, s katerimi želi Microsoft izboljšati kakovost vsebin in obiskovalcem ponuditi bolj tehnološko usmerjene vsebine. Tehnološko usmerjenost bo tako nakazal že uvodni nagovor, ki bo namenjen predvsem profesionalcem s področja informacijskih tehnologij in razvijalcem. Poleg tega bo Microsoft število udeležencev omejil na 2.000, s čimer bo zagotovil nemoteno odvijanje dogodka.

»Povratne informacije so nam pokazale, da si obiskovalci želijo bolj poglobljenih tehnoloških vsebin, visoko kakovost predavateljev in veliko delavnic,« je povedal Jaka Stele, generalni direktor slovenskega Microsofta. »Naš odgovor na te želje predstavlja zmanjšanje števila predavanj na polovico in povečanje njihove kakovosti z izbiro najboljših slovenskih in tujih predavateljev. Seveda pa istočasno povečujemo tudi število delavnic ter priložnosti za predstavitev rešitev naših partnerjev. Vse novosti, ki jih uvajamo, so usmerjene k izboljševanju kakovosti konference in povečevanju njene pomembnosti za tehnološko javnost, ki nenazadnje predstavlja ključni dejavnik našega uspeha v Sloveniji.«

Za poslovne uporabnike bo Microsoft pripravil triurno poslovno srečanje za vabljene direktorje in ostale odločevalce, ki ga bo podjetje pripravilo v sodelovanju z združenjem mladih poslovnežev YES. S tem poslovnim delom bo Microsoft združil poslovne vsebine v en sam tematski sklop, kar bo omogočalo bolj osredotočeno posredovanje informacij in naslavljanje vprašanj poslovne javnosti.

Microsoftova NT konferenca je z 2.000 udeleženci najpomembnejši dogodek s področja informacijskih tehnologij in je izredno pomembna tudi za predstavitev in promocijo Microsoftovih partnerskih podjetij, ki na dogodku sodelujejo kot sponzorji ali kot predavatelji. Najpomembnejša novost na tem področju je RING, posebna oblika predstavitev partnerjev. RING bo partnerjem dal možnost, da se s 15 do 20 minutnim predavanjem v 12. nadstropju konferenčnega kompleksa predstavijo obiskovalcem. Predstavitve bodo dvigale prepoznavnost partnerjev in jim omogočale, da podrobneje predstavijo svoje rešitve ostalim udeležencem.

Pomembnost Microsoftove NT konference za slovenska informacijska podjetja dokazuje tudi naraščajoče število partnerjev konference. Letos je partner konference ponovno podjetje HP, med večje sponzorje pa sodijo tudi Mobitel, Hermes Softlab, Nil, Avtenta, SRC.SI, S&T Hermes Plus, Adacta ter distributerja ReproMS in DISS. Letos se je konferenci pridružilo tudi več novih partnerjev, med katerimi so Lenovo, Voljatel in Toyota.

Microsoft bo obenem na dogodku predstavljal številne nove in prihajajoče izdelke:

  • Platformske izdelke, kot so operacijski sistem Windows Vista in strežniški operacijski sistemi.
  • Orodja za učinkovitejšo uporabo informacij v poslovanju, kot sta 2007 Microsoft Office System, Microsoft Dynamics.
  • Orodja in tehnologije za upravljanje infrastrukture, kar postaja čedalje pomembnejša tema za podjetja vseh velikosti, ki želijo izkoristiti svoja vlaganja v informacijske tehnologije.
  • Razvojna orodja ter podatkovne zbirke in poslovno inteligenco, s čimer Microsoft nadaljujemo uspešno predstavitev Visual Studia in strežnika SQL Server.

»Pred nami je pomembnih 12 mesecev, v katerih bo Microsoft predstavil številne nove izdelke, ki bodo močno vplivali na celotno informacijsko industrijo,« je povedal Stele. »Pomembno je, da partnerje in stranke seznanimo s temi tehnologijami in prikažemo, kako lahko z uporabo teh tehnologij izboljšajo svoje poslovanje ali kako se jim z novimi izdelki odpirajo nove poslovne priložnosti.«

Ob predavanjih in delavnicah pa bodo NT konferenco 2006 kot že vsako leto zaznamovali tudi zanimivi družabni dogodki in ostale obkonferenčne dejavnosti. Družabni dogodki bodo deležni preobrazbe, odvijal pa se bo tudi že tradicionalni dobrodelni pohod, v okviru katerega udeleženci konference zbirajo denar za nevladne organizacije, ki sodelujejo pri izobraževanju manj privilegiranih oseb.

V albumu si lahko ogledate foto utrinke iz lanske NT konference.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki