marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

slikaRiltok: mobilni bančni trojanski konj išče nove žrtve v Evropi
05.07.2019

Raziskovalci družbe Kaspersky so odkrili nove različice mobilne zlonamerne programske opreme Riltok, ki uporabnikom krade denar. Ta je bila prvič opažena sredi leta 2018 v Rusiji, danes pa širi ozemlje svojih tarč na celoten svet. Kot prve cilja evropske države; zakrito kot priljubljeno storitev so jo že opazili v Franciji, Italiji in Veliki Britaniji.

članki

Microsoft predstavil spremembe in novosti NT konference 2006

Deli z ostalimi

04.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Microsoft je na konferenci za novinarje predstavil novosti, ki bodo zaznamovale Microsoftovo NT konferenco med 22. in 25. majem v Portorožu. Med najpomembnejšimi novostmi letošnje konference je zmanjšanje števila predavanj, bolj tehnološko usmerjene vsebine ter dodatne priložnosti za predstavitev partnerjev.

Na konferenci za novinarje je Microsoft javnosti predstavil najpomembnejše novosti, ki bodo zaznamovale Microsoftovo NT konferenco 2006 med 22. in 25. majem v Portorožu. Letošnji dogodek bodo zaznamovale številne novosti, s katerimi želi Microsoft izboljšati kakovost vsebin in obiskovalcem ponuditi bolj tehnološko usmerjene vsebine. Tehnološko usmerjenost bo tako nakazal že uvodni nagovor, ki bo namenjen predvsem profesionalcem s področja informacijskih tehnologij in razvijalcem. Poleg tega bo Microsoft število udeležencev omejil na 2.000, s čimer bo zagotovil nemoteno odvijanje dogodka.

»Povratne informacije so nam pokazale, da si obiskovalci želijo bolj poglobljenih tehnoloških vsebin, visoko kakovost predavateljev in veliko delavnic,« je povedal Jaka Stele, generalni direktor slovenskega Microsofta. »Naš odgovor na te želje predstavlja zmanjšanje števila predavanj na polovico in povečanje njihove kakovosti z izbiro najboljših slovenskih in tujih predavateljev. Seveda pa istočasno povečujemo tudi število delavnic ter priložnosti za predstavitev rešitev naših partnerjev. Vse novosti, ki jih uvajamo, so usmerjene k izboljševanju kakovosti konference in povečevanju njene pomembnosti za tehnološko javnost, ki nenazadnje predstavlja ključni dejavnik našega uspeha v Sloveniji.«

Za poslovne uporabnike bo Microsoft pripravil triurno poslovno srečanje za vabljene direktorje in ostale odločevalce, ki ga bo podjetje pripravilo v sodelovanju z združenjem mladih poslovnežev YES. S tem poslovnim delom bo Microsoft združil poslovne vsebine v en sam tematski sklop, kar bo omogočalo bolj osredotočeno posredovanje informacij in naslavljanje vprašanj poslovne javnosti.

Microsoftova NT konferenca je z 2.000 udeleženci najpomembnejši dogodek s področja informacijskih tehnologij in je izredno pomembna tudi za predstavitev in promocijo Microsoftovih partnerskih podjetij, ki na dogodku sodelujejo kot sponzorji ali kot predavatelji. Najpomembnejša novost na tem področju je RING, posebna oblika predstavitev partnerjev. RING bo partnerjem dal možnost, da se s 15 do 20 minutnim predavanjem v 12. nadstropju konferenčnega kompleksa predstavijo obiskovalcem. Predstavitve bodo dvigale prepoznavnost partnerjev in jim omogočale, da podrobneje predstavijo svoje rešitve ostalim udeležencem.

Pomembnost Microsoftove NT konference za slovenska informacijska podjetja dokazuje tudi naraščajoče število partnerjev konference. Letos je partner konference ponovno podjetje HP, med večje sponzorje pa sodijo tudi Mobitel, Hermes Softlab, Nil, Avtenta, SRC.SI, S&T Hermes Plus, Adacta ter distributerja ReproMS in DISS. Letos se je konferenci pridružilo tudi več novih partnerjev, med katerimi so Lenovo, Voljatel in Toyota.

Microsoft bo obenem na dogodku predstavljal številne nove in prihajajoče izdelke:

  • Platformske izdelke, kot so operacijski sistem Windows Vista in strežniški operacijski sistemi.
  • Orodja za učinkovitejšo uporabo informacij v poslovanju, kot sta 2007 Microsoft Office System, Microsoft Dynamics.
  • Orodja in tehnologije za upravljanje infrastrukture, kar postaja čedalje pomembnejša tema za podjetja vseh velikosti, ki želijo izkoristiti svoja vlaganja v informacijske tehnologije.
  • Razvojna orodja ter podatkovne zbirke in poslovno inteligenco, s čimer Microsoft nadaljujemo uspešno predstavitev Visual Studia in strežnika SQL Server.

»Pred nami je pomembnih 12 mesecev, v katerih bo Microsoft predstavil številne nove izdelke, ki bodo močno vplivali na celotno informacijsko industrijo,« je povedal Stele. »Pomembno je, da partnerje in stranke seznanimo s temi tehnologijami in prikažemo, kako lahko z uporabo teh tehnologij izboljšajo svoje poslovanje ali kako se jim z novimi izdelki odpirajo nove poslovne priložnosti.«

Ob predavanjih in delavnicah pa bodo NT konferenco 2006 kot že vsako leto zaznamovali tudi zanimivi družabni dogodki in ostale obkonferenčne dejavnosti. Družabni dogodki bodo deležni preobrazbe, odvijal pa se bo tudi že tradicionalni dobrodelni pohod, v okviru katerega udeleženci konference zbirajo denar za nevladne organizacije, ki sodelujejo pri izobraževanju manj privilegiranih oseb.

V albumu si lahko ogledate foto utrinke iz lanske NT konference.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki