marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Prihodnost se začenja z Microsoftovo NT konferenco 2007


14.05.2007
Objavil: Dare Gliha

V Portorožu se je danes začela Microsoftova NT konferenca 2007, največji slovenski poslovno-tehnološki dogodek, ki že dvanajst let spodbuja razvoj informacijskih tehnologij in posredno celotno slovensko gospodarstvo. Na konferenci, ki poteka od 14. do 16. maja, bo Microsoft skupaj s svojimi partnerji več kot 2.200 udeležencem predstavil številne nove tehnologije in izdelke ter primere uporabe tehnologij za povečanje poslovnega uspeha.

Poleg ostalih novosti se bodo lahko udeleženci seznanili s podrobnostmi Windows Viste, sistema Microsoft Office 2007 ter sporočilnega sistema Microsoft Exchange Server 2007. Na konferenci bo Microsoft tudi uradno predstavil sistem Microsoft Office 2007 v slovenskem jeziku.

Veliko pozornosti je namenjene predstavitvi najnovejših izdelkov in njihovi uporabi v poslovnih okoljih. Obiskovalci bodo spoznali tehnične podrobnosti Windows Viste, sistema Microsoft Office 2007 ter sporočilnega sistema Microsoft Exchange Server 2007. Na konferenci bo Microsoft tudi uradno predstavil sistem Microsoft Office 2007 v slovenskem jeziku. Organiziranih je več predavanj s področja poslovnih tehnologij, ki bodo pokrivala tako podatkovne strežnike in poslovno inteligenco kot poslovne rešitve, strežnike za upravljanje infrastrukture ter varnostne tehnologije Forefront. Microsoft je pripravil tudi predstavitve prihajajočega strežnika Windows Server »Longhorn« in razvojnega okolja Visual Studio »Orcas«.

Več kot 2.200 udeležencem je na voljo okoli 100 predavanj in 14 vodenih delavnic, kot novost pa je vključen tudi nabor predavanj, namenjenih direktorjem informatike. Ta predavanja bodo direktorjem informatike omogočila, da osvojijo in razvijejo »mehka znanja« s področij komunikacije, prodaje in trženja.

V želji, da bi se čim bolj približali obiskovalcem, je Microsoft predstavil uradni blog NT konference, na kateri Kamenko Kesar, vodja konference, in Luka Debeljak, vsebinski vodja konference, udeležence in širšo javnost obveščata o novih dogodkih in drugih novostih, ki spremljajo konferenco. Blog je namenjen neposredni komunikaciji med Microsoftom in udeleženci ter neobremenjenemu prenosu mnenj in povratnih informacij. Blog je na voljo na naslovu http://www.ntk2007.si/sites/Main/Blog/default.aspx.

Na Microsoftovi NT konferenci tudi letos sodelujejo številni partnerji in sponzorji. Partner konference je podjetje HP, partner mobilnih rešitev pa podjetje Mobitel. Poleg tega na konferenci dejavno sodelujejo tudi drugi sponzorji, kot so glavni sponzor HERMES SoftLab ter veliki sponzorji Avtenta.si, S&T Slovenija, SRC.SI, Actual, Acord-92 ter IskraTel, SOFT NET in Istrabenz. Konferenci so se ponovno pridružila tudi podjetja iz drugih industrijskih panog, kot sta Toyota in Sparkasse.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki