marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Prihodnost se začenja z Microsoftovo NT konferenco 2007

Deli z ostalimi

14.05.2007
Objavil: Dare Gliha

V Portorožu se je danes začela Microsoftova NT konferenca 2007, največji slovenski poslovno-tehnološki dogodek, ki že dvanajst let spodbuja razvoj informacijskih tehnologij in posredno celotno slovensko gospodarstvo. Na konferenci, ki poteka od 14. do 16. maja, bo Microsoft skupaj s svojimi partnerji več kot 2.200 udeležencem predstavil številne nove tehnologije in izdelke ter primere uporabe tehnologij za povečanje poslovnega uspeha.

Poleg ostalih novosti se bodo lahko udeleženci seznanili s podrobnostmi Windows Viste, sistema Microsoft Office 2007 ter sporočilnega sistema Microsoft Exchange Server 2007. Na konferenci bo Microsoft tudi uradno predstavil sistem Microsoft Office 2007 v slovenskem jeziku.

Veliko pozornosti je namenjene predstavitvi najnovejših izdelkov in njihovi uporabi v poslovnih okoljih. Obiskovalci bodo spoznali tehnične podrobnosti Windows Viste, sistema Microsoft Office 2007 ter sporočilnega sistema Microsoft Exchange Server 2007. Na konferenci bo Microsoft tudi uradno predstavil sistem Microsoft Office 2007 v slovenskem jeziku. Organiziranih je več predavanj s področja poslovnih tehnologij, ki bodo pokrivala tako podatkovne strežnike in poslovno inteligenco kot poslovne rešitve, strežnike za upravljanje infrastrukture ter varnostne tehnologije Forefront. Microsoft je pripravil tudi predstavitve prihajajočega strežnika Windows Server »Longhorn« in razvojnega okolja Visual Studio »Orcas«.

Več kot 2.200 udeležencem je na voljo okoli 100 predavanj in 14 vodenih delavnic, kot novost pa je vključen tudi nabor predavanj, namenjenih direktorjem informatike. Ta predavanja bodo direktorjem informatike omogočila, da osvojijo in razvijejo »mehka znanja« s področij komunikacije, prodaje in trženja.

V želji, da bi se čim bolj približali obiskovalcem, je Microsoft predstavil uradni blog NT konference, na kateri Kamenko Kesar, vodja konference, in Luka Debeljak, vsebinski vodja konference, udeležence in širšo javnost obveščata o novih dogodkih in drugih novostih, ki spremljajo konferenco. Blog je namenjen neposredni komunikaciji med Microsoftom in udeleženci ter neobremenjenemu prenosu mnenj in povratnih informacij. Blog je na voljo na naslovu http://www.ntk2007.si/sites/Main/Blog/default.aspx.

Na Microsoftovi NT konferenci tudi letos sodelujejo številni partnerji in sponzorji. Partner konference je podjetje HP, partner mobilnih rešitev pa podjetje Mobitel. Poleg tega na konferenci dejavno sodelujejo tudi drugi sponzorji, kot so glavni sponzor HERMES SoftLab ter veliki sponzorji Avtenta.si, S&T Slovenija, SRC.SI, Actual, Acord-92 ter IskraTel, SOFT NET in Istrabenz. Konferenci so se ponovno pridružila tudi podjetja iz drugih industrijskih panog, kot sta Toyota in Sparkasse.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki