marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Microsoft NT konferenca, Portorož, 16.-18. maj 2016


23.03.2016
Objavil: Thomas Bergant

Microsoft NT konferenca je največja slovenska tehnološka konferenca, ki je skozi leta prerasla v enega najuspešnejših in osrednjih slovenskih IT in poslovnih dogodkov. Med 16. in 18. majem bo več kot 150 predavateljev v Portorožu postreglo z novostmi iz sveta IT-ja.

Rdeča nit letošnje konference bo digitalna preobrazba poslovanja. Na NTK Poslovnem srečanju bomo tako med drugim gostili Davida Rowana, urednika britanske edicije revije WIRED in Toma Loosemore-a, ustanovitelja britanske organizacije Government Digital Service. Prvi se bo osredotočil na potrebne spremembe v poslovanju organizacij, ki jih narekujejo potrošniki, omogočata pa ogromna količina podatkov in tehnologija, Loosemore pa bo med drugim delil izkušnjo uvajanja digitalnih storitev za britanske državljane.

Na že 21. NT konferenci, ki bo med 16. in 18. majem 2016 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, se bodo ponovno zbrali priznani domači in tuji poznavalci tehnologije in poslovni odločevalci.

NT konferenca iz enega največjih IT dogodkov uspešno prerašča v ugleden poslovni dogodek. Poslovno srečanje, ki bo tudi letos del NT konference, bo poleg predstavitve nekaterih slovenskih in tujih primerov uspešne poslovne preobrazbe organizacij postreglo še z dvema zanimivima gostoma.
David Rowan, urednik britanske edicije revije WIRED, ki poroča o tehnoloških trendih in njihovem vplivu na poslovanje, kulturo in politiko, bo spregovoril o nujnih spremembah v poslovanju obstoječih organizacij, ki jih narekujejo potrošniki, omogočata pa ogromna količina podatkov in tehnologija. Rowan je v svojih raziskovanjih poslovnega sveta v dobi mobilnosti in neskončnega števila podatkov obiskal mnogo revolucionarnih zagonskih podjetij, kot so WhatsApp, Spotify, Nest, Xiaomi, Google, LinkedIn.

Tom Loosemore je leta 2010 ustanovil britansko organizacijo Government Digital Service (GDS) in bil do leta 2015 namestnik direktorja. GDS je bila ustanovljena, ker so želeli britanskim državljanom ponuditi samo najboljše digitalne storitve. Med drugim bo z udeleženci NTK Poslovnega srečanja delil svojo izkušnjo uvajanja digitalnih storitev za britanske državljane in skozi lastne primere spregovoril o več vidikih digitalne preobrazbe poslovanja.
Loosemore je vodil projekt GOV.UK, edino spletno stran britanske vlade, ki ima do danes že več kot 2 milijardi obiskov in je dobitnica Top Design nagrade 2013.

O Microsoftovi NT konferenci
Letošnja NT konferenca bo že 21. po vrsti. Največja slovenska tehnološka konferenca, ki je skozi leta prerasla v enega najuspešnejših in osrednjih slovenskih IT in poslovnih dogodkov, bo med 16. in 18. majem 2016 v Portorožu.
Več kot 150 predavateljev iz Slovenije in tujine se bo srečalo z IT strokovnjaki, razvijalci in poslovnimi odločevalci.
Letos pričakujemo med 1500 in 1700 udeležencev.
Rdeča nit NT konference, digitalna preobrazba poslovanja, je tema, katere pomembnosti se zavedajo vsi odločevalci v organizacijah in o njej bo govora na NTK Poslovnem srečanju, ki ga pripravljamo drugi dan konference, 17. maja.

Več informacij o dogodku najdete na www.ntk.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki