marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

slikaRiltok: mobilni bančni trojanski konj išče nove žrtve v Evropi
05.07.2019

Raziskovalci družbe Kaspersky so odkrili nove različice mobilne zlonamerne programske opreme Riltok, ki uporabnikom krade denar. Ta je bila prvič opažena sredi leta 2018 v Rusiji, danes pa širi ozemlje svojih tarč na celoten svet. Kot prve cilja evropske države; zakrito kot priljubljeno storitev so jo že opazili v Franciji, Italiji in Veliki Britaniji.

članki

Skupni Mercatorjev in Si.mobilov prodajni nastop

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družbi Mercator in Si.mobil sta razširili svoje partnersko sodelovanje in s prodajno informativno točko M mobil strankam nudita celovito ponudbo predplačniškega paketa M mobil in naročniških paketov Si.mobil – Vodafone. M mobil točki zdaj v Hipermarketu Ljubljana in Kranj.

Nove prodajne točke M mobil so rezultat tesnega sodelovanja med družbama Mercator in Si.mobil, ki se je pričelo avgusta 2006 z Mercatorjevo uvedbo paketa M mobil na slovenski trg. Prvi med slovenskimi trgovci je tako svojim kupcem ponudil tudi mobilno telefonijo kot nov komunikacijsko-prodajni kanal in nov segment ponudbe za zadovoljstvo kupcev. Paket M mobil omogoča najcenejše klicanje med skupino uporabnikov s storitvijo Prijatelji, edini na trgu pa omogoča tudi bonitetni sistem v povezavi s kartico Mercator Pika. Paket M mobil je cenovno ugoden, njegov nakup priročen, je brez mesečne naročnine, brez priključnine, z nadzorom nad stroški porabe, uporaba storitev je možna doma in v tujini, omogoča uporabo posebnega sklopa M mobil na Vodafone live! in uporabo multimedijskega portala Vodafone live!.

Mercator in Si.mobil – Vodafone, ki tudi s paketom M mobil postavljata v ospredje odlično izkušnjo uporabnika z mobilno telefonijo, hitre in kakovostne storitve ter prilagojeno ponudbo, sta svoje partnersko sodelovanje na področju predplačniških mobilnih storitev zdaj razširila tudi na skupni prodajni nastop. Prodajno informativna točka M mobil v Hipermarketu Mercator Ljubljana bo začela z delovanjem 16. maja 2007, v Kranju pa 17. maja 2007. Uporabnikom bo na voljo celotna ponudba storitev predplačniškega paketa M mobil družbe Mercator in naročniških paketov Smart operaterja Si.mobil – Vodafone. Uporabniki bodo na prodajnih točkah M mobil lahko preizkusili vse razstavljene telefonske aparate in ponujene storitve. S pomočjo usposobljenih prodajnih svetovalcev bodo pridobili celovite informacije o ponudbi in izbrali najprimernejši paket zase.

Mag. Mateja Jesenek, članica uprave Sistema Mercator za trženje in nabavo, je o novem skupnem prodajnem formatu dejala: "Na točkah M mobil bodo naši kupci lahko zdaj dobili več strokovnih informacij, ki jih nudi Si.mobil – Vodafone, kar bo še potrdilo razloge za nakup. S predplačniškimi paketi M mobil, ki smo jih vključili v sistem kartic Mercator Pika, našim kupcem namreč omogočamo tudi dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev."

Dejan Turk, predsednik Si.mobilove uprave, je o skupnem prodajnem nastopu na trgu dejal: "Ponudba predplačniških paketov M mobil odlično dopolnjuje našo ponudbo najugodnejših naročniških paketov Smart. Si.mobil - Vodafone z znanjem, izkušnjami in kot izvajalec storitev za paket M mobil želi še naprej prispevati k uspešnemu nastopu Mercatorja na trgu mobilne telefonije."

Prodajno informativno točko M mobil zaznamuje tudi oblikovna drugačnost, ki odraža novost v prodajnem pristopu in sledi trendom hitro razvijajoče se telekomunikacijske panoge, ki v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki