marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Skupni Mercatorjev in Si.mobilov prodajni nastop

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družbi Mercator in Si.mobil sta razširili svoje partnersko sodelovanje in s prodajno informativno točko M mobil strankam nudita celovito ponudbo predplačniškega paketa M mobil in naročniških paketov Si.mobil – Vodafone. M mobil točki zdaj v Hipermarketu Ljubljana in Kranj.

Nove prodajne točke M mobil so rezultat tesnega sodelovanja med družbama Mercator in Si.mobil, ki se je pričelo avgusta 2006 z Mercatorjevo uvedbo paketa M mobil na slovenski trg. Prvi med slovenskimi trgovci je tako svojim kupcem ponudil tudi mobilno telefonijo kot nov komunikacijsko-prodajni kanal in nov segment ponudbe za zadovoljstvo kupcev. Paket M mobil omogoča najcenejše klicanje med skupino uporabnikov s storitvijo Prijatelji, edini na trgu pa omogoča tudi bonitetni sistem v povezavi s kartico Mercator Pika. Paket M mobil je cenovno ugoden, njegov nakup priročen, je brez mesečne naročnine, brez priključnine, z nadzorom nad stroški porabe, uporaba storitev je možna doma in v tujini, omogoča uporabo posebnega sklopa M mobil na Vodafone live! in uporabo multimedijskega portala Vodafone live!.

Mercator in Si.mobil – Vodafone, ki tudi s paketom M mobil postavljata v ospredje odlično izkušnjo uporabnika z mobilno telefonijo, hitre in kakovostne storitve ter prilagojeno ponudbo, sta svoje partnersko sodelovanje na področju predplačniških mobilnih storitev zdaj razširila tudi na skupni prodajni nastop. Prodajno informativna točka M mobil v Hipermarketu Mercator Ljubljana bo začela z delovanjem 16. maja 2007, v Kranju pa 17. maja 2007. Uporabnikom bo na voljo celotna ponudba storitev predplačniškega paketa M mobil družbe Mercator in naročniških paketov Smart operaterja Si.mobil – Vodafone. Uporabniki bodo na prodajnih točkah M mobil lahko preizkusili vse razstavljene telefonske aparate in ponujene storitve. S pomočjo usposobljenih prodajnih svetovalcev bodo pridobili celovite informacije o ponudbi in izbrali najprimernejši paket zase.

Mag. Mateja Jesenek, članica uprave Sistema Mercator za trženje in nabavo, je o novem skupnem prodajnem formatu dejala: "Na točkah M mobil bodo naši kupci lahko zdaj dobili več strokovnih informacij, ki jih nudi Si.mobil – Vodafone, kar bo še potrdilo razloge za nakup. S predplačniškimi paketi M mobil, ki smo jih vključili v sistem kartic Mercator Pika, našim kupcem namreč omogočamo tudi dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev."

Dejan Turk, predsednik Si.mobilove uprave, je o skupnem prodajnem nastopu na trgu dejal: "Ponudba predplačniških paketov M mobil odlično dopolnjuje našo ponudbo najugodnejših naročniških paketov Smart. Si.mobil - Vodafone z znanjem, izkušnjami in kot izvajalec storitev za paket M mobil želi še naprej prispevati k uspešnemu nastopu Mercatorja na trgu mobilne telefonije."

Prodajno informativno točko M mobil zaznamuje tudi oblikovna drugačnost, ki odraža novost v prodajnem pristopu in sledi trendom hitro razvijajoče se telekomunikacijske panoge, ki v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki