marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Pri Meizuju priznali kopiranje iPhonea

Deli z ostalimi

21.03.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Kitajski mobilni izdelovalec Meizu je priznal, da so pravzaprav kopirali iPhone. "Ne, celoten telefon ni kopija," je dejal J. Wong, izvršni direktor pri Meizu, saj naj bi začeli s prodajo telefona miniOne (prej poznan kot M8) štiri dni pred Macworldom. Kakorkoli, ko so videli Appleov dizajn, so se odločili, da bodo svoj dizajn spremenili, da se bo ujemal. Pravzaprav jih je treba spoštovati, da so priznali. Večina ljudi bi bila tiho ali pa obtožila koga drugega. Če se bo sedaj izkazalo, da je M8 tako dober, kot so govorili da bo, ga bodo mogoče ljudje raje kupili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki