marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

MEIZU, nova blagovna znamka na slovenskem trgu

Deli z ostalimi

17.09.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telefoni premijske kitajske blagovne znamke Meizu so med uporabniki priljubljeni predvsem zaradi sodobnega oblikovanja in odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo. Z operacijskim sistemom Flyme 3.0, ki je prilagojen sistemu Android, je njihova uporaba intuitivna in preprosta.

Telefon MEIZU MX3 je od današnjega dne dalje v ekskluzivni ponudbi maloprodajne mreže Tušmobil, ki bo zagotovo razveselila stranke. Ta odlična naprava zagotavlja tehnične lastnosti in učinkovitost, ki sta primerljivi s paradnimi izdelki konkurence. Ekskluzivni zastopnik za podjetje MEIZU v Sloveniji je podjetje TCCM.

MEIZU je najnovejša premijska znamka v naši ponudbi. Prepričan sem, da na rastočem slovenskem trgu mobilnih telefonov obstaja prostor za aktivnega proizvajalca kot je MEIZU. Visokokakovostni izdelek MEIZU bo s svojimi vrhunskimi zmogljivostmi in odlično ceno zagotovo osvojil zahtevno slovensko tržišče. Prepričan sem, da bo naša blagovna znamka to dosegla,” pravi Kamil Vacek, direktor podjetja TCCM.

»Kitajske blagovne znamke ponujajo vedno boljše modele po vedno nižjih cenah, pri čemer s svojo cenovno politiko, funkcijami in podporo ustvarjajo nove trende. Slovensko tržišče je zelo občutljivo na ceno in končni uporabniki se vedno bolj ozirajo po ponudbi z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Lansiranje znamke Meizu v Sloveniji je izvrstna novica za vse stranke, saj jim prinaša koristi tako zaradi novih trendov kot tudi večje konkurenčnosti,« izpostavlja Sanja Miljanić, direktorica prodaje MEIZU v Sloveniji.

Po prodajnih podatkih za prvo četrtletje leta 2014 je podjetje MEIZU eden največjih proizvajalcev mobilnih telefonov na zelo konkurenčnem kitajskem tržišču, ta položaj pa si je zagotovilo z nenehnimi inovativnimi rešitvami, odličnim dizajnom, odličnimi specifikacijami in s cenovno dostopnostjo.

MX4, novi paradni konj podjetja Meizu, je svojo predstavitev doživel prejšnji teden v Pekingu. Že sedaj je povsem jasno, da mu je zagotovljena velika medijska odmevnost, saj je s svojim dizajnom in zmogljivostmi že osvojil kitajsko tržišče, ta trend pa se v veliki meri širi tudi v Evropo. Meizu MX4 vas ne bo osupnil le s svojim izgledom, temveč tudi z zanimivimi, netradicionalnimi karakteristikami. Novi model bo na našem tržišču na voljo v letošnjem decembru.

O podjetju MEIZU
Podjetje MEIZU je bilo ustanovljeno leta 2003 v provinci Zhuhai na Kitajskem. V začetnih letih poslovanja so se uveljavili z izdelovanjem priljubljenih MP3 naprav. Leta 2008 so se usmerili v izdelovanje pametnih telefonov visokega razreda in od takrat zagotavljajo inovativne in intuitivne izdelke. Podjetje ima več kot 1000 zaposlenih in upravlja s 600 trgovinami te blagovne znamke. Podjetje MEIZU ima podružnice v Hong Kongu, Izraelu, Rusiji in Ukrajini.

O podjetju TCCM
Podjetje TCCM je bilo ustanovljeno leta 2007. Že od tedaj se podjetje ukvarja z distribucijo mobilnih telefonov in dodatkov v državah srednje in vzhodne Evrope. Istočasno se podjetje TCCM ukvarja z razvojem poslovanja hitro rastočih znamk potrošniške elektronike, kot so HTC, Cat in Beats v želji, da bi zajeli vse ključne segmente trga. Podjetje sočasno aktivno sodeluje z več kot 50 mobilnimi ponudniki, 120 Apple trgovinami in 150 trgovci v centralni in vzhodni Evropi. Ekipo TCCM sestavlja več kot 100 zaposlenih v 15 državah. Prihodek podjetja TCCM v letu 2013 je bil 318 milijonov ameriških dolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki