marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mail posrednik in Chat na Vodafone live

Deli z ostalimi

25.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je odslej na voljo nova storitev Mail posrednik, ki e-pošto iz nastavljenih e-predalov posreduje na mobilni telefon. Prenovljena storitev Chat je popestrena z animiranimi sličicami, uporabniki pa se odslej lahko pogovarjajo tako javno kot tudi zasebno.

Mail posrednik
Mail posrednik je nova storitev, ki uporabniku omogoča, da preko svojega mobilnega telefona upravlja z elektronsko pošto. Obvestilo o prispeli e-pošti bo na uporabnikov telefon posredovano v obliki kratkega sporočila z wap povezavo, ki ga bo popeljala do prejete e-pošte. S klikom na wap povezavo bo uporabnik lahko na e-pošto odgovoril, jo posredoval naprej ali izbrisal. Vsa prispela e-sporočila, na katera bo uporabnik odgovoril preko svojega mobilnega telefona, bodo poslana z njegovega e-naslova, kamor se bo shranila tudi kopija poslanega odgovora.
Mail posrednik je storitev za vse, ki že imajo obstoječi elektronski naslov in uporabljajo POP3 ali IMAP protokol. Storitev je na voljo na portalu Vodafone live! v kategoriji Zabava & Info, Chat & Mail, kjer si ga uporabniki lahko tudi nastavijo. Storitev podpirajo vsi telefoni, ki omogočajo wap povezave v sporočilih.

Prenovljena storitev Chat
Storitev Chat omogoča pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil z uporabo portala Vodafone live! ali s pošiljanjem sporočil SMS na številko 9453. S pomočjo spletne strani www.simobil.si/live! imajo uporabniki pregled nad sobami klepetalnicami, uporabniki in njihovimi profili.
Prijavljeni uporabniki si lahko odslej izmenjujejo sporočila z animiranimi sličicami, s katerimi si popestrijo komunikacijo na portalu. Poleg javnih pogovorov je odslej na voljo tudi zasebna soba, kjer si sporočila lahko izmenjujejo le tisti izbranci, ki jih določi uporabnik. Med novosti spadata tudi Flirt, v katerem lahko sodelujeta le dva udeleženca, in možnost, da uporabnik lahko na klepet povabi svojega prijatelja.

Zaračunavanje storitev
Storitev Mail posrednik je brezplačna. Uporaba storitve Chat znaša dnevno 47,39 SIT (0,20 €), tedensko 155,77 SIT (0,65 €) ali 299,55 SIT (1,25€) mesečno. Brezplačen je tudi prenos podatkov pri uporabi vseh storitev na portalu Vodafone live!. Si.mobil – Vodafone za vsakokratni dostop do portala Vodafone live! zaračuna Vstopnino, to je enkraten znesek v višini 20 SIT.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki