marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

LG Mobile zelo uspešen

Deli z ostalimi

21.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Družbe LG Electronics je tudi v tretjem kvartalu poslovnega leta, ki se je končalo 30. septembra, poslovala odlično. Zelo dobro se je odrezal predvsem oddelek mobilnih komunikacij, saj je LG Mobile na svetovni ravni prodal kar 23 milijonov mobilnih telefonov in dosegel 3,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov.

Pri LG Mobile so z izkupičkom letošnjega tretjega poslovnega četrtletja zelo zadovoljni, saj je oddelek na letni ravni zabeležil skoraj 41 odstotno rast prihodkov v primerjavi z letom prej. Prodaja mobilnih telefonov LG je rasla po vsem svetu, edini izjemi sta bili Indija in novorastoči trgi. Kljub temu je LG Mobile dosegel dvomestno operativno maržo na področju prodaje mobilnih telefonskih aparatov. Ta je v pravkar končanem četrtletju znašala 11,5 odstotka, zasluge za to pa imajo predvsem dražji in zmogljivejši modeli, kot sta Secret in Viewty.

LG Mobile tudi v zadnjem četrtletju pričakuje podobno rast, kar bi jim omogočilo, da bi presegli magično število 100 milijonov prodanih mobilnih telefonov. Da bi dosegli ta cilj, so razvijalci pripravili več zanimivih novosti, pri LG-ju pa pričakujejo predvsem dobro prodajo modelov Renoir, mobilnega telefona z zmogljivim fotoaparatom ločljivosti 8 megatočk, druge različice mobilnega telefona Prada by LG, ter svežega modela Cookie, s polnim zaslonom, občutljivim na dotik, ki bo osrednja novost v prihodnjih mesecih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki