marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

LG Mobile zelo uspešen

Deli z ostalimi

21.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Družbe LG Electronics je tudi v tretjem kvartalu poslovnega leta, ki se je končalo 30. septembra, poslovala odlično. Zelo dobro se je odrezal predvsem oddelek mobilnih komunikacij, saj je LG Mobile na svetovni ravni prodal kar 23 milijonov mobilnih telefonov in dosegel 3,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov.

Pri LG Mobile so z izkupičkom letošnjega tretjega poslovnega četrtletja zelo zadovoljni, saj je oddelek na letni ravni zabeležil skoraj 41 odstotno rast prihodkov v primerjavi z letom prej. Prodaja mobilnih telefonov LG je rasla po vsem svetu, edini izjemi sta bili Indija in novorastoči trgi. Kljub temu je LG Mobile dosegel dvomestno operativno maržo na področju prodaje mobilnih telefonskih aparatov. Ta je v pravkar končanem četrtletju znašala 11,5 odstotka, zasluge za to pa imajo predvsem dražji in zmogljivejši modeli, kot sta Secret in Viewty.

LG Mobile tudi v zadnjem četrtletju pričakuje podobno rast, kar bi jim omogočilo, da bi presegli magično število 100 milijonov prodanih mobilnih telefonov. Da bi dosegli ta cilj, so razvijalci pripravili več zanimivih novosti, pri LG-ju pa pričakujejo predvsem dobro prodajo modelov Renoir, mobilnega telefona z zmogljivim fotoaparatom ločljivosti 8 megatočk, druge različice mobilnega telefona Prada by LG, ter svežega modela Cookie, s polnim zaslonom, občutljivim na dotik, ki bo osrednja novost v prihodnjih mesecih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki